web hit counter

Sa Sestrom u Šumi (Planina Straha i Grijeha)

U šumi sa sestrom (Planina straha i Grijeha)

Jednom smo u društvu razgovarali o tome koji koji događaj u životu je najviše utjecao na nas, odnosno kojeg se događaja najviše sjećamo. Moji prijatelji su odabrali dan kad su stupili u brak ili dan kad su upoznali svog partnera. Oni koji još nisu bili oženjeni izabrali su dan kad su diplomirali ili pak događaj kad su preživjeli saobraćajnu nesreću. Ja se nisam mogao iskreno izjasniti jer moj događaj je čuvan u strogoj tajnosti. Pa eto, kad već ne mogu nikome pričati o tome, odlučio sam staviti to na papir, naravno pod pseudonimom.

Unatoč tome da su moji roditelji visoko obrazovani, odavno su shvatili da neću ići njihovim stopama. Stoga me nisu forsirali sa školovanjem. Završio sam za automehaničara i nakon škole lokalni mehaničar me odmah zaposlio na pola radnog vremena što nam je svima odgovaralo jer sam imao puno obaveza kod kuće. Naime, živimo na selu, postoji imanje a moji roditelji imaju puno obaveza na poslu tako da sam preuzeo velik dio obaveza.

Uglavnom sam zadovoljan. Volim raditi, dobro zarađujem, doma ne moram davati nikakav novac tako da sve ostaje meni. Inače, ja živim za vikend. Petkom i subotom navečer opijanja i glupiranja s ekipom su mi najdraži dio. Iako subotom imam posla nikad ne ispustim petak noć. Ponekad ravno iz provoda idem raditi i onda nastavim piti cijelu večer. Eto, to traje već i sad kad sam dobrano zaglibio u dvadesete. Inače, za mene kažu da sam isti moj djed kojeg se nažalost ne sjećam ali znam gotovo sve o njemu. Djed Mile je bio nepismen čovjek ali je postao najbogatiji čovjek u selu. Bio je jako inteligentan, gledao je u budućnost i znao je unaprijed što bi trebalo uraditi. Nije se bazirao sam na jedan posao kao ostali nego stalno mijenjao nešto.

Dok su svi zaglibili u sadnji krumpira ili kupusa one je vidio da je od toga slaba zarada pa je počeo saditi duhan. Kad je vidio da pa da zarada uhvatio bi se nečeg drugog. Isto tako je bilo i sa životinjama. Čim je shvatio da mljekari daju premalo novaca, reducirao je krave i počeo uzgajati koze. Ipak najviše novaca je zaradio na voćnjaku i medu a uz sve to izvlačio je drva iz šume i prodavao ih. Jako dobro je znao kad se treba uhvatiti kojeg posla i što je još važnije, znao je kad treba promijeniti. I tako dok su svi ostali u selu jedva preživljavali on je iz godine u godinu sve više profitirao. Njegovo bogatstvo je raslo ali on je živio vrlo skromno. Bio je omiljen u selu, svima je pomagao, a mnogi su i radili za njega. Svojoj djeci je uvijek govorio – „Onome tko ima manje novaca od tebe uvijek moraš platiti piće u birtiji”. Imao je troje djece.

Moj Rade je bio najstariji, njegova Vesna godinu mlađa i Velibor još godinu mlađi. Bio je dosta strog prema njima. Svi su pohađali srednju školu u susjednom mjestu a on je zahtjevao da budu odlični učenici. Redovito bi odlazio u školu na razgovor sa profesorima a jednom prilikom kad je moj otac malo popustio u školi i kraj godine završio sa četvorkom, za kaznu je cijelo ljeto morao na magarcu izvlačiti drva iz šume.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
15 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Draganče
Draganče
Guest
22. veljače 2022. 00:41

Uhhhhh zanimljiva pričica, a koliko je seka imala godina tada?

Rio
Rio
Guest
Reply to  Draganče
22. veljače 2022. 19:01

Godine neka ostanu Vama na izbor.

Miki
Miki
Guest
Reply to  Draganče
26. veljače 2022. 23:13

Dobra pričica i napaljiva, po svemu ovome seka bi trebalo da ima 18-19 godina jer ga je prvi put primila pre 5g a to je 13-14godina… Seka već bila iskusna pa ga je primala lagano i sa merakom.

milojko
milojko
Guest
Reply to  Miki
27. veljače 2022. 12:51

jest lijepo je seku napunit

Seka
Seka
Guest
17. travnja 2022. 20:17

jedna od boljih priča ovdje

Gari
Gari
Guest
Reply to  Seka
18. travnja 2022. 19:03

Seko pali li te incest ,ja sam imao slicno iskustvo al sa rodicom …?

Pjesnik
Pjesnik
Guest
Reply to  Gari
22. travnja 2022. 19:23

Najbolji seks.

Seka
Seka
Guest
Reply to  Gari
23. travnja 2022. 10:58

valjda je u ljudskoj prirodi da nas zanima sve što je zabranjeno i nenormalno

Gost
Gost
Guest
Reply to  Seka
23. travnja 2022. 14:33

Da…ljudska priroda je cudo..sad je i animal seks postala tema…

Seka
Seka
Guest
Reply to  Gost
24. travnja 2022. 19:14

E to mi je odvratno, ali tko voli nek izvoli. Ako nema nasilja…

Gost
Gost
Guest
Reply to  Seka
26. travnja 2022. 09:14

Ne znam..jedan prijatelj mi je ispricao da mu se poverila kuma da se tucala sa kerom i da je dozivela nesvakidasnje zadovoljstvo..ja to misam cuo ni video..,a protiv sam svakog nasilja…

Tara
Tara
Guest
Reply to  Seka
25. travnja 2022. 00:45

Bolest

Gari
Gari
Guest
Reply to  Tara
26. travnja 2022. 10:07

Draga Tara ni ja nisam bio svjestan u prvom trenutku sta se desilo mislio ,bili smo na proslavi rodjendana vec je bilo kasno ja malo popio i legao spavati ona je dosla i legla pored kasnije smo vidjeli da smo oboje pogresili krevete… Desilo se sta da radim ..izvini ni meni nije prijatno…

Gari
Gari
Guest
Reply to  Seka
26. travnja 2022. 10:02

Slazem se tvojim misljenjem

Marko
Marko
Guest
25. veljače 2023. 02:47

Seko bravo

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
15
0
Ostavi svoj komentarx