Sestru moje ljubljene ženice koju se upravo spremam izjebat

Vratili smo se s plaže Nina, njeni klinci i ja. Klinci su poslije večere udarali po play stationu, Nina je pjevuckajući nešto uredovala po kuhinji a ja sam se ugodno zavalio u fotelju na terasi družeći se s bocom dobrog crnjaka. Neko je ugasio svjetlo na terasi, nadao sam se da je ona, i nisam se prevario poslije dvadesetak sekundi došla je donijevši čašu za sebe i sjela u fotelju do moje. Izgledala je predobro obasjana mjesečinom u ljetnoj noći, osjetio sam i dašak parfema s njene kože, osjećao sam je svim čulima kako zrači iskonskom ženstvenošću, što je neminovno budilo poriv mužjaka u meni.

– Nina, prošaputao sam.

– Znam, odgovorila je.

Potom smo samo šutke sjedili jedno do drugoga svako u svojim mislima koje su siguran sam imale puno toga zajedničkog.

Idem potjerat klince na spavanje, pa se vratim, bilo je sve što je rekla valjda nakon sat vremena. Kad se digla s fotelje nagnula se prema meni i tiho rekla, dok sam samo razmišljala o ovome osjećala sam neku glupu grižnju savjesti, a sad osjećam samo da želim još.

Nina se nakon desetak minuta vratila, klinci još divljaju po sobi rekla je natoči mi još jednu čašu molim te. Popili smo bocu do kraja pa sam je zapitao hoćemo li još ili idemo na spavanje, idemo u krpe rekla je Nina i uputila mi obećavajući osmijeh.

Istuširao sam se i zavalio na krevet i upalio telku, iz sobe u kojoj su bili klinci se čulo smijuljenje, nevjerojatni su pomislio sam imaju toliko energije, a ja sam imao neke planove s njihovom mamicom i želio sam da što prije zaspu.

U nekom momentu sam valjda od umora a sigurno malo i od vina zadrijemao i nisam u prvom momentu znao gdje sam kad sam čuo da se otvaraju vrata moje sobe. Nina je ušla u sobu i zatvorila vrata za sobom, na sebi je imala neku kratku prozirnu spavaćicu koju je jednim pokretom skinula preko glave. Gledao sam ženinu sestru golu obasjanu treperavim svjetlom s tv-a u svoj njenoj ženstvenoj raskoši. Izgledala je savršeno dok mi je prilazila, beskrajno duge noge, malo zaobljen stomačić kao na Rubensovim slikama i par prekrasnih punih sisa koje su se lagano njihale. Spustila se na mene i pritisnula usne na moje, najprije lagano a zatim sve strasnije. I inače uzbudljivu situaciju kod mene je pojačavala misao da je taj rasni komad u mom naručju sestra moje ljubljene ženice koju se upravo spremam izjebat do iznemoglosti.

Moramo biti tihi rekla je Nina ne čuju se možda 5 minuta, misleći na klince i popela se na mene, ljubili smo se i dalje bjesomučno, a onda je ona krenula prema dolje osjećao sam njene poljupce po vratu, ramenima, grudima, stomaku i napokon sam osjetio njen vreli dah na preponama. Uzela je moj ukrućeni kurac u ruku i lagano povukla kožicu, lizala mi je glavić i po malo ga sisala, a onda sam osjetio kako mi kurac nestaje negdje duboko u njenom grlu. Pušila mi ga je lagano, definitivno je znala kako se to radi, ne znam više kako ali znam da sam je zgrabio i dovukao je na sebe, bili smo u klasičnoj 69-tki lizao sam joj pičku odozdo a ona je zadovoljno mumljala s mojim kurcem u ustima. Bili smo fantastično sinhronizirani moj jezik je ludovao po njenoj pički a njen po mom kurcu i što sam ja dublje prodirao u nju to je moj kurac bio dublje u njenog grlu. Osjetio sam kako počinje podrhtavati grčevi njene pičke dok je svršavala i sokovi koji su me zapljusnuli uzbudili su me još više nabio sam joj ga u grlo i svršavao a ona je gutala moju spermu tresući se na svaki dodir mog jezika po njenoj pički.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
8 Komentari
 1. Mladidjedica komentira

  Stara poslovica kaze ko nije svast nezna staje slast i ja bi svoju svaju rado izjebao

 2. Tomke komentira

  Ufff covece odma bi sada izjebao sestru od moje zene kada vidim pricu takvu ogromne sise ima tako se napalim kada je vidim

  1. Ćaro komentira

   Pa tucaj je čoveče, ali svo seme sjuri u nju!!!

 3. Kvisko komentira

  Nista sladje nego nekog iz familije pocjepat…svastiku,strinu,dajnicu uhhh

  1. Anči komentira

   Jel si cepao nekog iz familije

   1. Ćaro komentira

    Anči, ja sam napunio maminu rodjenu sestru a posle sam oplodio sestru od strica i r o d i l a jee!

   2. Kvisko komentira

    Naravno da jesam…kao sto Nemiran napisa,bilo je napeto,uzbudljivo,slatko,carobno,nezaboravno 😉

 4. Nemiran komentira

  Ništa nije napetije i uzbudljivije kao sa familijom.

Komentiraj


Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 35

Warning: Undefined array key "host" in /www/wwwroot/pusica.com/wp-content/plugins/auto-seo-tags/autotag.php on line 38