Tetka ja više ne mogu da drkam na tebe moram te pojebati *INCEST* – III dio

Ovo je 3 dio od 4 u seriji Tetka moram te jebati

Proslo je par meseci od kad nisam karao moju tetku zadnji put je to bilo kada je teca bio na putu a brat radio trecu smenu! Tetka ja više ne mogu da drkam na tebe moram te pojebati *INCEST* – II dio . Drkao sam svaki dan zamisljajuci svoju tetku jesmo se vidjali skoro svaki treci,cetvrti dan ali porodicno kad odem sa mojim matorcima kod tetke u goste ili oni dodju kod nas ali nikad u takvim situaciama nisam imao priliku da je pojebem,samo sam je gledao i kad bi dosao kuci odma bi ga drkao po par puta! Posto je tece vrlo bio ljubomoran verovatno sto je mator i sto vise ne moze da je zadovolji pa je stalno kontrolisao i tetka je retko kad imala lufta! Posto je bilo leto keva i tetka su pricale telefonom i nesto se dogovarale oko godisnjeg odmora,bila je to sreda predvece i tetka je rekla mami pa aj dodjite do nas da se dogovorimo keva je rekla caletu i zvali su i mene oces sa nama kod teke malo reko sam hocu! Otisli smo i stigli smo seli smo teka nas je posluzila sa sokom teca je bio tu dok je brat otisao da se vidi sa devojkom sedeli smo za stolom svi in keva je rekla tetki ajde da idemo malo u selo kod nas u vikendicu porodicno a i da vidimo onu sestru tamo i brata sramo ta je!

Moja keva je inace imala tri rodjene sestre i brata ova tetka stoje jebem je bila najmladja ,moja keva sredja,ona tetka kod koje smo pre ja i sneza isli na slavu imala je 49 god,a treca mi je umrla pre 7 godina od raka,ujak je ima 30god. ! Keva je rekla mi idemo u petak pa aj i vi sa nama tetka me je pogledala i rekla ide mi se ali sam tek na godisnjem od ponedeljka ,keva je rekla pa vi dodjite onda od ponedeljka a tetka kaze kako sin mi je ulatio da ide na more sa devojkom muz radi po ceo dan skuplja svaki dinar za stan tek od septembra moze da uzme godislji a vi idete u petak a ja radim do ponedeljka kako sama da dodjem teca je rekao idi kad te zovu idi odmori se malo tetka je rekla ne ide mi se sama autobusom primetio sam da nanosi zito na moju vodenicu i ja sam se ubacio u razgovor pa tetka aj onda nek cale i keva idu u petak a ja cu te onda sacekati pa cemo ja i ti ici mojim kolima u po nedeljak jel hoces tako rekla je hocu i vreme je bilo da tetka krene u trecu i teca je rekao aj kad te molim idi je cas odvezi do posla jer je ovaj moj otiso sa kolima sa devojkom! Rekao sam vazi keva je rekla aj idi odvezi tetku pa da idemo kuci,tetka se spremila za poso i krenuli smo! Odma mi se digao kad sam je video obukla je neku krem majcicu na brutele,crne pantalone i neke papuce na stiklu krenuli smo posto joj nije posao daleko morao sam brzo da se vratim,cim smo zamakli tetka me je uvatila za kurac i rekla mi kako me je pozelela ja sam stao kraj puta i poceo da je vatam i da je zvalavim zavukla mi je ruku u gace i izvukla mi kurac i pocela lagano da ga drku reko sam joj da hocu da je pojebem i da sam je extra zeljan ona je rekla i ja bi sad najvise volela da me razvalis ali nemamo vremena zakasnicu na poao jebaces me u selu strpi se! Kako tetka ka ce tamo biti i mji matorci rekla je ne zanima me kako ali znam i hocu da me jebes tamo a sad cu da ti popusim a ti upali kola i kreni da ne zakasnim poslusao sam je i krenuo a ona je spusila brutele od majce i brusa i pocela da mi pusi i da ga trlja od sise sisala mi je jaja stao sam nedaleko od njene firme i u mraku mi je i dalje pusila pocela je neverovatno brzo da ga drka i trlja od svoje bradavice i ja sam ubrzo svrsio po njenim sisama i ustima obrisala je spermu tj bolje reci polizala i progutala navukla brus i majcu zabila mi jezik u usta i rekla jedva cekam ponedeljak izasla i otisla u firmu uvukao sam kurac i krenu po caleta i kevu voio sam brzo da nebi nesto posumljali pokupio sam ih i dosli smo kuci!

Nastavci<< Tetka ja više ne mogu da drkam na tebe moram te pojebati *INCEST* – II dioTetka ja više ne mogu da drkam na tebe moram te pojebati *INCEST* – IV dio >>
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj