Sunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru -3. Dio

Tada je počela jakim mlazom prskati tekućina iz njene pičke. S obzirom da je popila puno tekućine čaša je ubrzo bila puna ali Marie je još piškila i nije se mogla zaustaviti. Onako pijana nije se snašla. Uzalud je držala čašu kad se je sve prelijevalo iz nje. Kad je shvatila šta radi počela je vrištati ali nije ispuštala ni čašu ni mobitel. Armin se je valjao od smijeha. Pločice u kuhinji bile su sve popišane. Kad je napokon ustala onako pijana da natoči čašicu srušila je bocu u kojoj je ostalo konjaka taman za još dvije čašice.


Marie: .”Zapamtit ću ti ovo! Evo sad sam i konjak prolila. Ionako mislim da ako popijem još jednu da ću se ispovraćati. A sad ovako, ova čaša će biti popijena kad Armin skine gaćice i sveže kravatu oko…oko kurca ha ha ha, i pojede taj šlag, sa.. ha ha ha.”
Armin: -”Daj bit će mi slabo, ionako me već…”
Doteturao se do sobe i uzeo kravatu, vezao ju je oko kurca punog ljepljivog šlaga i prstima uzimao šlag i stavljao ga u usta. To je bio prizor kakovog se može vidjeti samo u najotkačenijim nebulozama. Marie je tada jedva popila čašicu i rekla da ima još samo za jednu te dodala da ionako više ne bi ni mogla. Nije bila jedina. Niti Arminov stomak nije stajao baš najbolje pogotovo nakon ovog šlaga. Konstatirao je da ovako pijan nije bio odavno i Marie se složila s njim.


Armin: -”Ovako onda je ovo zadnja runda. Svatko još jednu čašicu.”
Natočio je i rekao: -”Natoči i ti a onda ćemo za kraj zajedno.”
Marie je natočila pola čašice jer više u boci nije bilo.
Marie: -”Srećom ovoje zadnja.”
Armin: -”Ovu, ova čaš, čašica će se popiti kad Marie svrši gurajući bocu u pičku.”


Marie je okretala glavom u sva četiri smjera kao da nije ni shvatila šta je on rekao a onda rekla: -„Dobro.”
Sjela je na trosjed i raširila noge. Pička je već bila otvorena. Uzela je tu četvrtastu bocu i grlo gurala u pičku. Čuo se je zvuk koji boca proizvodi kad ulazi u mokru pičku. Nakon par minuta se umorila i zauzela ležeći položaj, Jebala se je sa bocom sve jače. Da je boca bila užeg formata a ne širokog četrvrtastog sigurno bi je cijelu gurnula u pičku.

Nakon par minuta počelo je sve jače stenjanje a ubrzo je odbacila bocu i cijela se ispružila te brzo počela trljati pičku. Svršavala je. Armin je gledao i lagano dirao kurac. Marie je ustala i sjela. Djelovala je potpuno dezorijentirano ali je uspjela zadati zadnji udarac.
Marie: -”Ova čaša biti će popijena kad se Armin izdrka u čašu i popije spermu.”
Armin koji je jedva gledao nije ni bio u stanju ništa reći samo se rukama uhvatio za glavu. Počeo je drkati. Mijenjao je ruke ali alkohol je djelovao previše opuštajuće na njegov živčani sustav tako se zaista mogao potruditi da bi svršio a niti kurac nije bio onako tvrd kao inače. Potrajalo je to njegovo drkanje ali uspio je napuniti čašu sa svojom spermom. Već pri samoj pomisli bilo mu je gadljivo.


Marie: -”Hajde junačino, šta se čeka!”


Prislonio je čašu na usnice u nagnuo. Malo sperme je ušlo u usta a tada je iz dubine njegovog stomaka silovitom snagom počela izlaziti tekućina pod takvim pritiskom da je nije bilo moguće zaustaviti. Armin je povraćao nekontrolirano a kad je Marie vidjela taj čin i njoj se želudac okrenuo. Ni ona se nije mogla suzdržati tako da su zajedno povraćali. On je uspio dohvatiti majicu i obrisao lice a Marie se još mučila. Samo je uspjela reći: -”Bat…baterija..” i ovaj maratonski video poziv je završio.

Nastavci<< Sunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru – 2. DioSunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru – 4. Dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx