Please wait...

Supruga posuđivala novac od kamatara i sada plaća kamate seksom

Ja i žena bili smo dugo godina podstanari a onda smo stjecajem okolnosti naslijedili jednu manju, derutnu kuću. Kuća je zahtijevala generalno preuređenje i adaptaciju ali konačno smo bili na svojem. Naravno da je za uređenje kuće bio potreban i poprilično velik novac. Nastupilo je vrijeme kada sam radio non stop. Najprije na poslu, pa u fušu i naravno na uređenju kuće. Moja je greška bila što sam ženu i brak stavio u drugi plan ali okolnosti su bile takve. Nisam uopće primjetio da je moja žena malo po malo promijenila svoje ponašanje i svoj izgled. Kuća je polako poprimala svoju formu i bila u sve boljem stanju ali novca je stalno nedostajalo. U trenutku kad bi novca usfalilo uletavala bi žena.

Odjednom je od nekuda smogla novac. Govorila je kako je posudila od prijateljice kojoj nije problem za vraćanje, potom je sve češće ostajla dulje vremena na poslu, radila je prekovremeno pa i subotama. Vjerovao sam ženi i svo vrijeme mislio kako se eto trudi raditi mnogo a sve u interesu stjecanja novca koji nam je neophodan.

Moja žena je prilično zgodna crnka. Naoko sitnije građe ali vrlo lijepog tijela. Mladolika i uvijek dobro raspoložena. Jednostavno sam u silnom poslu i zaokupljen brigama propustio vidjeti da često mijenja frizure, nabavlja lijepu i skupu odjeću, kupuje erotsko rublje, izlazi često s prijateljicama…

Jednog dana ispred kuće se zaustavio tamno plavi BMW. Izašao je muškarac u elegantnom odijelu i došao na ulazna vrata. Vidio sam ga kroz prozor pa sam već krenuo otvoriti. Tip se nije ni predstavio već je odmah pitao za Anitu, tj. moju ženu. Odgovorio sam mu kako je nema kod kuće. Rekao je samo, neka joj poručim da ju je tražio Karlo i neka mu se obavezno javi. Želio sam ga pitati tko je uopće on, no on se jednostavno okrenuo i otišao. Navečer kada je Anita stigla doma rekao sam joj za Karla. Primjetio sam da je problijedila i da joj se raspoloženje naglo promijenilo. Inzistirao sam da mi kaže tko je on. Lagala mi je i to sam odmah shvatio. Pričala je kako je to prijatelj njezine kolegice Mande te kako je Manda, koja je inača bila razvedena, odlučila s njim prekinuti a on je uporno salijeće. I sad je evo traži preko nje. Naravno da mi je odmah bilo jasno kako je priču sada smislila a ista uopće nije djelovala uvjerljivo. Shvatio sam da od nje više ništa neću saznati pa sam je pustio na miru.

Prolazili su dani pa i tjedni a moja Anita sve češće je izbivala iz kuće. Više nije bila vedra i raspoložena već naprotiv prilično zabrinuta i šutljiva. Jednog dana odlučio sam je pratiti. Službenim autom koji sam koristio na poslu čekao sam parkiran nedaleko od kuće. Ispred kuće je stigao taksi i njime se moja Anita zaputila prema gradu. Iz taksija je izašla ispred jednog kafića blizu centra grada. Produžio sam vožnju te se ubrzo parkirao dvije ulice dalje. Vratio sam se pješice do tog kafića no odlučio sam čekati na drugom kraju ulice muvajući se među prolaznicima. Nisam znao koliko će dugo ostati, niti s kime je.

Prošlo je možda pedesetak minuta kada sam na vratima kafića ugledao Anitu. Izašla je u društvu onog istog tipa koji mi je bio na vratima. Tridesetak metara dalje bio je parkiran njegov BMW. Ušli su u auto i odvezli se. Kada je navečer stigla kući na moje pitanje gdje je bila odgovorila je kako je bila s Mandom i kako su malo švrljale gradom, popile kavu i istračale se. Šutio sam ne želeći joj još uvijek ništa reći.Još sam je u nekoliko navrata pratio i uvijek bi se sastajala s tim Karlom ali ni on nije uvijek bio sam već u društvu nekih sumnjivih tipova. Jednom sam se ohrabrio i ušao u kafić. Bila je poprilična gužva i nisu me mogli lako uočiti. Anita je sjedila u društvu spomenutog Karla i još dvojice. Svi četvero zajedno su napustili kafić i otišli Karlovim autom.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare