Tata mi jebe ženu, a ja mamu

Šta čovjek može doživjeti i pretrpjeti, osjetio sam najbolje na svojoj koži. Oduvijek sam bio nespreman na velike odluke, i tuđi razvodi i nesrećni brakovi su me pogađali. Ja sam Igor, završio sam elektrotehniku, oženio se prelijepom Mirjanom, koja je ujedno i moja vršnjakinja. Imamo po 26 godina,

Mirjana je pri kraju studija medicine. Živimo sa mojim roditeljima. Imamo ogromnu kuću, mi smo na spratu, imamo poseban ulaz, roditelji su dole, u prizemlju. Moja Mirjana je rasna crnka, sa prelijepim tijelom i sisama četvorkama. Voli seks, upražnjavamo ga svaku noć po nekoliko puta. Glasna je i svjestan sam da su nas roditelji nebrojeno puta čuli.

Moj otac Marko, pedesetdevetogodišnjak, profesor fiskulture u srednjoj školi pred penzijom. Visok je i mišićav, redovno igra mali fudbal i pliva, tako da ima tijelo kakvo bi poželjeli mnogi tridesetogodišnjaci. Majka Gordana je tri godine mlađa od oca, medicinska je sestra i takođe drži do svog izgleda. Plavuša je, doduše vještačka, ima prelijepo tijelo,ni grama viška, jedino su joj možda grudi u blagoj nesrazmjeri sa tijelom,rasna petica sa krupnim, kao trešnje bradavicama.

Često zajedno pijemo kafu, ćaskamo, objedujemo. Primijetio sam da majka nikada u kući ne nosi grudnjake, grudi joj uvijek napune pamučne majice koje najčešće nosi. I otac je često samo u svilenom šorcu i majici, nonšalantno se ponaša i voli humor.

U posljednje vrijeme sam primijetio da otac zagleda moju Mirjanu, mjeri joj guzu kad mu okrene leđa, pilji u sise, redovno pocrveni, a i primjetna mu je izbočina u šorcu. Od drugara sam čuo da je pojebao dosta mladih cura i da je stari iskusni vuk.

Jednog popodneva dok sam bio zavučen pod kompjuterski sto na očevom računaru, prikopčavajući novi modem primijetio sam da se otac i Mirjana sporazumijevaju prstima i očima. Bili su sigurni da ih ne vidim, a onda je otac blago pljusnuo po guzi moju Mirjanu. I umjesto da eksplodiram, meni se kurac snažno digao. Završio sam posao na računaru i rekao da idem gore na sprat, da provučem kablove i na svoj računar. Rekao sam Mirjani da skuva kafu, da ću sići za petnaestak minuta.

Stvar na računaru uradio sam rutinski za minut, a onda jedan skriveni kabl sproveo iza tv vitrine, instalirao mikro kameru i usmjerio je na veliki trosjed u mom dnevnom boravku. Nakon ispijene kafe sa ocem i suprugom otišao sam na tuširanje. Tu noć sam kao mahnit pumpao Mirjanu, svršavali smo luđački. Ujutro u sedam sam krenuo na posao, povezao sam i majku do bolnice, gdje je radila i razmišljao o ocu i Mirjani.

Popodne dok je Mirjana spavala ušao sam u dobro skriveni program na računaru, vratio film unazad i uvjerio se u moju sumnju. Otac i moja ženica su se ljubili na trosjedu, on je veliku pažnju poklonio njenim sisama, oral je dugo trajao i na kraju Mirjanino jahanje. Popravio sam ugao kamere i čekao novu priliku. I tako iz dana u dan, moj otac je do ludila dovodio Mirjanu. Na poslu sam nabavio dosta kabla za kamericu,sproveo ga kroz cijev za kablovsku televiziju i odveo do dvorišne zgrade, u kojoj smo imali pomoćnu kuhinju.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare