web hit counter

Vatrena susjeda koja je željela seks dok joj muž nije bio kod kuće

U stan do moga su se iznenada doselio malo čudan par, on preko četrdeset ona oko 24, 25 godina.

Na početku se nisu družili sa ostalim stanarima zgrade, pogotovo Milan. Koji je bio malo nadut čovjek, teško je bilo koga pozdravio. Odlazio je ponedeljkom a vraćao se u stan petkom ili subotom ujutro.

Niko nije znao ni gdje radi ni šta radi, njegova partnerica Simona je bila u stanu i uživala. Izlazila bi poslije deset na kavu ili u šoping i vraćala se oko tri popodne nazad. Bila je rasna , sa kratkom paž frizurom, super guzom, dugim nogama, sise su joj bila dobra trojka.

Kada je prolazila dvorištem svi smo gledali za njenom guzom koja se sa svakim korakom kretala gore dole. Svaki od nas ju je skido pogledom, ona je ko kraljica hoda, bila je svejsna svih svojih atributa.

Poslije tri sedmice počela je pozdravljati sa kratkim, dobar dan komšija, kako ste, šta ima. Ali samo kada je bila sama, kada je bio njen partner pored nje, nisu pozdravljali nikoga.

Muškarci smo bili ljubomorni na njenoga partnera, jer svojim vanjskim izgledom nije joj bio dorastao. Ali po voznom parku, garderobu i lancima koje su imali na sebi. Bilo je više nego očitno, da je novac svijeta vladar igrao presudnu ulogu u izboru partnera.

Počeo je juni, vrijeme je otoplilo, počelo je vrijeme sunčanja i pripreme za odlazak na more.

Jedne nedelje ujutro početkom juna, sam ustao nekoliko kasnije, žena je medicinska sestra i bila je dežurna. Nikuda mi se nije žurilo, djeca su spavala i ja sam ustao negdje oko pola deset, otvorio sam balkonska vrata, želio sam malo svježega zraka u sobu. Kada sam bacio pogled na desno, vidio sam svoju Simonu u Evinom kostimu, kako leži na ležaljici na balkonu, svoje prekrasno tijelo izlaže sunačinim zracima. Bio sam svjestan da me ona vidi, nije reagirala, nije se pokrila.

Gledao sam je minuta ali dva i otišo u kupatilo da se istuširam poslije jutarnjega seksa sa svojom ženom.

Kada sam ponovo provirio na balkon, moja kona je i dalje ležala na ležaljci, ali ovaj put sa raširenim nogama. Tako da sam mogao da vidim njenu izuzetno lijepo i skladno tijelo i izdepiliranu picu.

Skuvao sam kavu, djeci napravio doručak i pokušao zaboraviti na komšinicu na balkonu.

Kada sam nahranio djecu, krenuo sam na balkon da popijem kavu, komšinica je ovaj put bila obučena u kupači mantil i sjedela na balkonu. Kada sam donio kavu na balkon, miris se raširio brzinom svjetlosti. I moja komšinica se okrenula i svojim i kratko rekla,

– ej komšija, kako vam lijepo miriše kavica. Kakva je, da tako miriše?

– Možeš doći i popiti šoljicu, ako vam tako miriše.

– Stvarno?

– Da stvarno, zašto da ne, i meni paše da ima neko da sa njim popijem kavu.

– Evo dolazim rekla je moja komšinica.

Izašao sam sa balkona otvorio vrata i doveo komšinicu na balkon. Sjela preko puta mene, prekrstila noge da joj se vidi noga do guze. Natočio sam kavicu, donio cigarete i ponudio nešto ljuto, mislio sam da će moja komšinica da odbije, ali vidi đavla.

– Može komšija, baš bi mi pasalo da tresnem nešto žestoko.

Donio sam čašicu hladanoga Balanta, nazdravio sam komšinici, eksnula je viski. Bio sam malo šokiran.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Danko
Danko
Guest
17. listopada 2022. 13:26

Predobra priča

milojko
milojko
Guest
Reply to  Danko
19. listopada 2022. 19:17

jest

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx