Viki sam djelio s najboljim prijateljem 2.dio

Ovo je 2 dio od 4 u seriji Viki sam djelio s najboljim prijateljem

Ovo je nastavak prethodne priče  koju također molimo ocjenite ako vam se sviđa da znamo hoćemo li napisati sve što nam se događalo

Te večeri smo došli svo troje u našu vikendicu i dali Viki da nam odradi show. Viki bi bez razgovora otišla u svoju sobu i presvukla se u neonsku zelenu mrežu s pripadajućim grudnjakom i tangicama i seksi štiklama i prošetala među nas da vidi reakciju nas koji smo bili goli na kauču. Kurčevima nije trebalo puno dok se opet nisu probudili željni prljanja žene. Idući je bio bijeli donji veš sa bijelim dokoljenkama ali sugerirao sam joj da proba i crni a zadržala se na kraju u crnom donjem rublju i mrežastim čarapama koje su mi davale ideje. Moglo se osjetiti u zraku da će pasti još jedan seks sa mojom dragom.

Filip se sad već navikao na ovu situaciju i pozvao Viki da sjedne među nas ona bi sjela između nas i uhvatila odma drkat oba kurca. Kao i do sad njene vještine bi bile besprijekorne. Gledala bi kako obojici izlazi precum i tad mi je pobjeglo iz usta da bi bilo šteta da nas ovako netko ne slika kako moja djevojka drka 2 kurca istovremeno obučena kao kurva.

Viki se nasmijala i rekla da kad je tako da će ona naći 3 kurac ili da je ja snimim dok se ona seksa s mojim prijateljem ili prijateljima. Doza takvog bezobrazluka bi bila dovoljna da se dignem i okrenem je u doggy pozu gdje bi na sve 4 bila okrenuta meni dok ulazim u njenu vruću bestidnu ribicu. Filip bi joj pružio kurac da mu popuši ali bi mu Viki vragolasto rekla da je vrijeme da on plati ulaznicu u naš odnos jer sam ja obilnije svršio u nju i da će on biti rob koji bi morao sad Viki servisirati lizanjem picke dok je ja jebem u istu pičku.


Mislio sam da Viki je digla letvicu visoko ali onda ju je podigla još više kao domina u seksu. Jebao sam Viki uspješno duboko u njenu otečenu picu koja je sad već bila pred još jedno svršavanje ali Viki je stalno odgađala orgazme čak i onda kad ju je Filip zapljusnuo s još jednim svršavanjem kojim ga je nagradila dok ju je lizao a ja je jebao. Gledajući tako kako moja Viki puši kurac i uvlači spermu u sebe dok je ja jebem krenuo sam s punjenjem nje u još jednom orgazmu. Obojica smo svršili ali nju nismo doveli do svršavanjima unatoč što je mogla a odgađala ih je.


Na pamet joj je pala zločesta ideja da zamjenimo uloge s time da Filipa počasti sa svojim šupčićem koji meni nikad nije dala. Viki me htjela poniziti kao prava domina a dati svoju rupicu mom prijatelju koju ja nikad nisam imao do sad a kako da me ponizi drugacije nego da minuskrati za ono sta bi drugom dala i to joj se činilo kao hot način da to napravi. Bio sam lud od ljubomore ali sam u sebi znao da nam ne ovo i dalje seks igra i da ja iako njen rob sam i dalje njen muškarac.

Pokoran muškarac ali naš odnos je bio takav. Dominantna žena i pokoran muškarac i nama je to bilo normalno jer nismo bili opterećeni sterotipovima. Krenuo sam lizati svoju buduću zaručnicu a moj frend je krenuo prodirati u moju buduću ženu isprva polako pa sve brže i brže. Viki je postupno prihvaćala njegov kurac dok sam ja očima pratio taj prizor dok sam lizao Vikinu macu i za dodatno poniženje moja sperma mi je curila u usta.

Nastavci<< Viki sam djelio s najboljim prijateljem 1.dioViki sam djelio s najboljim prijateljem 3.dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
1 Komentar
  1. Nani komentira

    Odlična oba dela, nadamo se nastavku 😉

Komentiraj