22 Dana Kapitola 1 Dan Dolaska

Kao i svake godine, Karin i Georg su na odmoru kod kuće.

Karin je žena dobrog izgleda, zdepaste građe sa velikim grudima u ranim 30-im, a njena majka je dobro izgleda uprkos ranim 60-im.


Ove godine su ih sa aerodroma pokupila dva raspoložena prijatelja penzionera Karinine majke Marte i odvela u Martin stan, gde će biti naredne tri nedelje.


S vremena na vreme Karin i Georg su govorili da bi dvoje penzionera mogli da budu prijatelji sa svojom majkom, Karl i Pol ovde, Pol i Karl tamo. „Tamo nije čisto, rade to kao zečevi“, napomenuo je Kari nekoliko puta, što je Georga samo nasmejalo…
Karl i Pol su ostali na kafi i kolaču koje je Marta pripremila.
Georg je zaspao na kauču.
Karin je u početku zabrinuta, ali razume svog muža Georga.
Karl i Pol hvale Karin zbog lepog izgleda i ponašanja kod svoje majke.
Karin se gospoda ne obruka, zahvali im se prijateljskim osmehom i izađe iz dnevne sobe da uzme ćebe za svog muža.


Tokom Karininog kratkog odsustva, Karl je nagovestio Pola i Karla, gledajući u Martu kako je njena ćerka dobro u krevetu, na šta je Marta počela da se smeši i sa osmehom rekla da treba saznati…
Kada se Karin vratila, primetila je da su njena majka i njene dve drugarice bile dobro raspoložene i pokrila muža ćebetom, poljubila ga u obraz i ponovo sela za sto.
Karin je radoznalo pitala šta bi bilo tako smešno i pogledala svoju majku, a dva starija gospodina i Marta su otkrili Karlov nagoveštaj ćerki.


Karin je duboko udahnula, pogledala svog muža koji je mirno spavao na kauču, blago pocrvenela u licu: „Nešto nemoralno“, rekla je i otišla u kupatilo.


Marta je pratila svoju ćerku koja je umivala lice i jecajući se gledala u ogledalo.Marta je stavila ruku na ćerkino rame i umirila je i pokazala da je to šala i dala joj nežni poljubac u usta.
Karin je tada pitala svoju majku da li ima vezu sa njih dvoje i Marta ju je gledala sa osmehom i redovno odgovarala i uvek su smišljali nešto novo.


Karin je tada rekla svojoj majci da želi da se istušira ​​i ode u krevet, što je bilo dovoljno uzbuđenja za taj dan i Marta je ponovo nežno poljubila ćerku u usta, klizeći jezikom preko njenih usana i napuštajući kupatilo sa zadovoljnim osmehom.


Karin je začuđeno pogledala za majkom, brzo se pogledala u ogledalo i osmehnula, odmahujući glavom, skinula se i otišla pod tuš, nakon čega je navukla pidžamu koja je izražavala njene konture kroz još uvek mokro telo.
Karin se potom vratila u dnevnu sobu i pogledala svog muža koji je spavao na kauču, poželela joj lepo veče i poljubila majku.


Marta je zamolila svoju ćerku da se takođe zahvali Karlu i Polu što su bili tako ljubazni i strpljivi u preuzimanju čoveka sa aerodroma, a Karin je udovoljila zahtevu svoje majke.


Karin je stala ispred njih dvoje koji su sedeli jedno pored drugog i videli su Karla kako je podigao gornji deo Karinine pidžame i počeo da liže bradavice njene grudi, a Pol ostale bradavice i Karin je bila užasnuta njenim postupkom, ali je bila u u transu i pokušao čak da ne uzvrati. Delovala je izgubljeno u svojim čulima i njene telesne reakcije su bile van kontrole.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj