web hit counter

Željela sam frendicu polizat

Jecala je i drhtala u njegovom naručju dok je nosio prema krevetu. Suze radosnixe slijevale su joj se niz obraz i Marko ih je kupio usnama i osmjehujući se ljubio joj usnice. Guza ju je boljela, pičkica pomalo pekla, ali to joj je na čudan način godilo. Osjećala je Markove ruke po cijelom tijelu, kako lagano klize niz njena leđa, guzu, butinu noge koju je prebacila preko njegovog stomaka, dok je polako prstima prelazila preko malja na prsima, kao opijena ljubila mu bradavice, igrala se njima. Marko ju je primaknuo sebi i nježno poljubio. Mazili su se nepunih pola sata, kada se Karolina trgla i nasmijala.

U hotelu je bila izjebana

„Pa, mi imamo veliki problem!“ – gledala ga je nasmijana.

Marko ju je upitno pogledao.

„Pocijepao si mi haljinicu… Kako ću izaći? Hahaha…“

„Hm… Uistinu… Otići ću, kupiti nešto. Neku majicu, šorc, dok ne dođeš kući. A, onda ću ti kupiti najljepšu haljinu koju nađemo u gradu.“ – mirno joj je odgovorio i cmoknuo u usta ustajući. „Ljubavi, idem pod tuš, a onda ću izaći da ti kupim nešto. Svakako imam nekih obaveza vani.“

Dok se Marko tuširao, Karolina je našla drugo rješenje za problem. Nazvala je Evu i rekla joj da joj donese nešto da obuče, objasnila joj je u kojem je hotelu, na kojem spratu.

„Ne pitaj me ništa, sve ću ti pričati kad dođeš!“ – rekla je svojoj drugarici, poluljabvnici, sa kojom se ponekad mazila i koja ju je, prema vlastitim riječima, jako željela. ‘Kad ćeš mi dozvoliti da ti svršim na ustima, kujice?’, često joj je Eva govorila, ali Karolina nikada sa njom nije išla dalje od ponekog poljupca i maženja, i to samo preko garderobe.

Rekla je Marku da će doći Eva i donijeti joj neke krpice. Njemu se svidjelo što je našla rješenje bez njega i obećao joj da će je, kad se vrati, nagraditi što je bila snalažljiva. Kad je izašao, Karolina je ušla u kupatilo. Godio joj je jak mlaz mlake vode koji je zapljusnuo njeno lijepo tijelo. Namazala se gelom za tuširanje i uživala prelazeći rukama po svojim grudima, guzi, butinama… Pomazila je svoju nakon ko zna koliko vremena izjebanu pičkicu i lice joj se razvuklo u osmijeh kad su joj mislima prošle slike od maloprije, Markovih ruku na njenoj guzi, njegovih usana na svojoj malenoj. Prstima je raširila usmine i namjestila tuš tako da lagani mlaz pada na njen klitoris. „Mmmmm… Kako je dobrooo… Ooooh…“ – udovoljavala je sama sebi i osjetila kako joj uzbuđenje raste dok lagani mlaz tople vode draška njen klitoris, a ona nježno steže svoje grudi.

U tom trenutku začulo se kucanje na vratima. Eva je brzo stigla. Karolina se umotala u bijeli peškir, i mokre kose joj je otvorila vrata.

„Mačkice moja, šta radiš ovdje, jebo te…“ – Eva je ušla u apartman i nježno zagrlila Karolinu i spustila joj pusu na usne.

Uski šorc i topić isticali su Evine moćne obline. Bila je neznatno niža od Karoline i punija. Velike butine, ali lijepo oblikovane, kao i guza. Duga crna kosa joj je padala na ramena i također poveće grudi, čije su se bradavice redovno ocrtavale na njenim uskim majicama koje je uvijek nosila. Eva je bila stalno , prava mala nimfa, nije bilo trenutka kad nije mogla imati . Nije birala, djevojke, muškarci, trojke… Karolina je bila mnogo drugačija od nje, ali osjećala je da ima neka jaka veza između njih dvije zato se i družila sa ovom fuficom. Sviđalo joj se i što se ponekad cmokne s njom, osjeti njenu lijepu guzu u ruci, grudi u ustima, koje je grizla preko majice.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx