Moja cura, njena mama i ja

Ovo o čemu pišem dogodilo se pred 30 godina. Imao sam 21 i bio sam zateleban u Rominu curu s kojom sam išao u srednju školu, a koja je živjela blizu nas. Prednost toga bila je i u činjenici da je ona živjela sama u kući s majkom, muž i otac je umro tri godine prije toga. Romina je stanovala u prizemlju, a njena majka Korina na katu, tako da smo uvijek imali prilike neopaženo iz diska doći u kuću, u Romininu sobu i ševiti se do mile volje, a Romina je voljela ševu i to često.

Jedne večeri sjedili smo svo troje u Romininom dnevnom boravku, disko je bio zatvoren, gledali smo TV, Romina i ja smo sjedili na dvosjedu, a Korina u fotelji. Romina me je počela šlatati kao da smo sami, da joj mama nije tu, preko puta. Jedva sam ju spriječio da pred njom ne uzvuče moj kurac iz hlača. Korina je bila žena s iskustvom, ustala je uhvatila Rominu za ruku i rekla:“Dođi sa mnom, danas spavamo kod mene“ i ova je ustala i krenule su prema vratima. Gledao sam zbunjeno, kao telac, nisam znao što bi. Korina se na vratima okrenula prema meni i rekla:“Možeš s nama, ako želiš. “

Nisam imao tome što prigovoriti. “Stižem ! “ rekao sam, a pomisao na to da ću biti u krevetu s dvije žene oblila me je tolikim uzbuđenjem da sam se sav stresao od toga i trnci su mi prolazili jajima. Ispio sam do kraja svoju pivu i polako se popeo stepenicama na kat. Vrata od Korininine spavaće sobe bila su otvorena i odmah sam snimio situaciju u sobi i na krevetu, francuskom, naravno, 2×2 m. Obje su ležale u prekratkim spavaćicama i listale svaka jedan časopis, poslije sam vidio da se radilo o seksi magazinima.

Kad su me vidjele obje su odbacile časopise i okrenule se na trbuh. Pogled su mi privukle njihove guze koje su onako izbočene virile ispod prekratkih spavaćica i to neću zaboraviti dok sam živ. Rominina nježna, lijepo oblikovana, prćasta guza, baršunaste kože, mi je, dakako, bila poznata isto kao i njena uska pičkica. Korina je, nasuprot Romini, osim što je duplo starija, krupnije i čvršće građe i njena guza je moćna i čvrsta, godine ju nisu deformirale, glatka je, nije smežurana ni deformirana kao što znaju biti deformirane guzičetine žena njenih godina. A tek njena pička, mesnata, istaknutih, nabubrenih usmina kao da me je zvala k sebi.

Obje su promrdale guzama i to sam shavtio kao poziv da se pridružim. Svukao sam odjeću i popeo se na krevet iza njih i nisam mogao zadržati svoje prste. Prsti desne ruke krenuli su desno prema Korininoj pički, koja me oduvijek rajcala i punio sam puta maštao kako ju jebem, a sad ću to i učiniti, koja sreća i neopisivo uzbuđenje. Prsti lijeve ruke završili su Romininoj uskoj, meni dobro poznatoj rupici. Obje su bile tople i vlažne, uživao sam. Čuo sam kako majka pita kćer:“Počinje li on uvijek ovako ? “, a nakon što je Romina istisnula jedno kratko „da“ pitala me:“A bi li ti malo lizao? “

Rominu nikad nisam lizao, iako sam puno puta o tome razmišljao, ali se do tada još nisam usudio i jedino sam imao o tome „teoretsko znanje“ iz nekih filmova koje sam gledao i s Korinom sam počeo onako kako sam si zamislio da bi se to radilo. Izvukao sam lijevu ruku iz Rominine mačkica i s obje ruke razmaknuo Korinine guzove, kao da ih želim rastaviti i gurnuo sam jezik što je više bilo moguće u njenu pičku, ona mi je pomogla tako što je podigla guzu omogućivši mi da dohvatim i njezim klitić. Lizao sam ju tako s nosom na njenom šupku, kako je to bilo uzbuđujuće, obrađujući ju osjetio sam kako postaje sve nemirnija kako moj jezik dolazi do pravih mjesta.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx