Maturalac u Italiji

4. Razred srednje skole,maturska ekskurzija u Italiji. U skoli u kojoj su muski vecina bilo je nas 5 devojaka u odeljenju i 10ak koji su isli na ekskurziju pored 50+ muskih. Nakon dolaska u Montekatini nadomak Firence i smestanja u hotel pocelo je planiranje o noci,sta ce se piti,gde ce se ici…

Nas 5 je dobilo petokrevetnu sobu i prvi komentar Natase koja je medju momcima vazila za ultra ribu naravno zbog ogromnih grudi i zadnjice koje ima bio je da je soba veceras njena jer ima jednog momka iz drugog odeljenja ( Andrija) koji joj se navodno dopada i zeli da “prica“ sa njim sama nocas. Svi smo znali sta ona u stvari zeli sa njim 😀 drugarica nam je i naravno da smo pristale i jedva smo cekale da ujutu cujemo sta se desilo,sve detalje. Ja,Marija,Dragana i Jelena smo resile da noc provedemo sa par momaka iz odeljenja u njihovoj sobi sa pivom,nargilom koju su kupili,nista naravno nismo imale na umu sa njima.

Kako je to vece bilo toplo ja sam obukla beli brus i bele tange,preko crnu suknju koja je nekih 10 cm iznad kolena i belu majicu na bratele,koja je imala dobar dekolte,nije previse otkrivao al je ipak otkrivao,a na nogama jedne sandale koje sam smatrala izuzetno da kazem jebozovnim. Kako je noc odmicala i limenke piva pocele da se gomilaju tako smo nas 4 ( ja najvise) bivale sve vise i vise opustenije. Alkohol me je udario u glavu,bila sam dovoljno pijana da nisam svesna sta radim,al ipak ne dovoljno pijana da se ne bi secala sta sam radila. Posto smo ludovali i ja sam malo bila pijana nekoliko puta je necije pivo zavrsilo po meni tako da mi se bela majica bukvalno providela. Tada je Marija resila da sam ja dosta popila i dosta sranja napravila za jedno vece i resila je da me izvede malo napolje jer polugola pijana devojka u sobi sa 5 muskarca na ekskurziji nikako nije dobra ideja. Sisle smo do recepcije i sele na neki kauc, koji iz sadasnjeg ugla izgleda kao onaj klasicni kasting kauc( znate na koji mislim 😉 ) haha 😀 Rekla mi je da ide do prodavnice preko puta da kupi vodu a ja da ne mrdam. Ostala sam sama. Primetila sam znak za WC pa sam resila da odem da se malo osvezim i da pokusam da se otreznim. Kada sam usla u WC ispred mene je stajao visok plav momak koji me nije primetio ocigledno sa iscepanom majicom koji je meni bio okrenut ledjima i `pisao` u pisoar shvatila sam da je to muski wc tada. Mrtva pijana ja,koja jedva stoji na nogama sam stajala samo tamo i cekala da on zavrsi,jer mi noge nisu htele ni napred ni nazad vec me je sve vuklo samo dole,na pod i tu je prek** filma…..mutne slike mi se pojavljuju, neko me nosi,primecujem stepeniste,i opet prek**…..sledece cega se secam ja sam u sobi koja nije ni moja,ni od momaka sa kojima smo bili,okrecem glavu na drugu stranu,i ugledam njega,momka iz wc-a,bio je to Andrija koji je upravo dosao i moje sobe i kaze mi da je upravo imao svadju sa Natasom i da mu je zato pocepana majica. Pokusao je da je nagovori na seks,al ispalo je da ona to uopste nije imala na umu,pa je otisao razocaran,a sada ja pijana i polugola lezim u njegovom krevetu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Datise pridruzam dane bides sama
Datise pridruzam dane bides sama
Guest
19. kolovoza 2023. 02:18

Sto sakas da jades

1
0
Ostavi svoj komentarx