Nezasitna sam u krevetu – II dio :: INCEST ::

Uvek sam drzala do svog tela,pazila na sve,vezbanjem odrzavala liniju.Dosta cvrstog tela,cvrste guze i srednjih grudi sa lepim bradavicama koje muskarci jednostavno obzavaju da ljube.Vagina mi je skoro obrijana,samo tanka linija dlacica po sredini skrivala je intimu zene koja voli seks.Usne deblje kazu kao stvorene za pusenje a ja bi rekla za sisanje ili ljubljenje penisa.Volim malo vise obdarene muskarce ali nije to uvet za dobar seks.

Nezasitna sam u kevetu – I dio

Gledao me jos nekoliko sekundi i na moje opste iznenadjenje rekao je.Obuci se i izadji iz moje sobe?!

Osecala sam se jadno,osecala sam se ponizeno,prvi puta u zivotu!!!!

Uzela sam svoju haljinicu,nisam je ni oblacila,napustila sam sobu sa velikom zeljom da se okrenem da vidim dali gleda kao odlazim.Dosla sam skoro do vrata,mesala sam guzom vise nego sto to treba,nisam znala sta da uradim,sve je bilo suvisno tada.

Ipak sam se okrenula,njegov pogled ostao je zalepen za moje telo,posebno za moju guzu,to mi je dalo vise energije.

Kad je primeteo samo je okrenuo glavu,a ja sam izasla van,znala sam da vredim,znala sam da ima nesto u tom pogledu ali nisam znala sta?

Osecala sam da gorim,osecala sam onu vatru kad mi vagina naprosto ludi za tvrdim penisom,osecala sam sve one strasti koje su gorile mojim telom.

Usla sam u svoju sobu,onako legla na krevet,sve bi dala za 10 minta da mi neki muskarac stavi svoj penis unutra,da mu promesam do ludila.Tako misleci prstima sam vec dodirivala otvor svoje vagine koja je bila zarobljena ceznjom,zeljna da joj se polize svaki milimetar,da udje u nju do kraja,vec sam pocela uzdisati.Trebao mi je neko tada kao nikada do sada.

Uzdasi su bili sve jaci i sve cesci,prsti su mi ulazili untra,osecala sam vatru koja nemoze da se ugasi mojim prstima.Sve sam jace uzdisala,sva sam se milovala,vagina mi je bila potpuno mokra.Totalno u zanosu uzdaha kojima sam se zadovoljavala izgovorila sam njegovo ime ali nisam htela!!!

Mozda me i cuo,bio je to zov,zov divljine u kojoj se prezivljava,glad zaboravlja na sve,glad za telom,glad za njegovim penisom kojeg sam u mislima slagala kao domine i rusila socnim usnama dok sam ga sisala.

Nije me vise bilo ni strah,niti sam prezala od icega,samo nisam htela da se spustam vise tako nisko.Ako zeli ja sam tu da mu udovoljim da ga zadovoljim u ludilu za koje i nezna ali znam ja.Nisam zelela da se pravdam,znala sam da ce sve puci jednog dana u mom braku,samo sam zelela da njega zadrzim,njega sam zelela sve jace i sve vise,valjda zato sto me onako nisko ponizio,golu pred koju bi mnogi klekli.Ta njegova gesta me naprosto razuzdala,razigrala sav taj nemir u meni,kao da sam poludela,uzdisala sam sve jace i jace dok sam si tprste u vaginu stavljala.Milujuci bradavice osecala sam se lepo ali nedovoljno,trebao mi je neko da mi ga stavi,da me pojebe do ludila da mu popusim do jaja,da ga zajasem i da se vozim,uzdisem i stenjem da mi znoj niz celo kapa da se jebem do jutra,da se jebem do jutra.Ponovo u dubokm zanosu izgovorila sam njegovo ime dok sam svrsavala trljajuci svoj klitoris,napokon sam usporila bio je to kraj jednog pocetka u kojem sam bar malo uzivala.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Nemirann
Nemirann
Guest
3. srpnja 2021. 10:35

Prelijepo. Steta da se ljuti na tebe.

1
0
Ostavi svoj komentarx