Kumstvo sa Romima 3 i 4 deo

Njegova majka

Kumstvo sa Romima 1 i 2 deo

Noć je bila ista onakva kakvu sam je ostavio kada smo krenuli Suad i ja da gledamo jabačinu moje majke u Cigan mali, sa njegovim ocem, našim kumom. Ista onakva topla i nema letnja noć u kojoj je crni obrazani ciganski kurac punio vaginu moje majke, a nas dvojica kao omadjijani posmatrali to otkrovenje…. Noć je bila ista ali mi nismo, ja nisam.

Suada nas je otkrila. I priznao sam joj da sam sve video i sve saznao. Ležao sam u mom krevetu i sam u sobi. Kuma i njena deca povukli su se u spavaću sobu mojih roditelja. San mi naavno nikako niaj išao na oči. Iako sam nevoljno doživao seksualni vrhunac na prizor seksa moje majke, još uvek u donjem stomaku osećao sam neku napetost, slatku, nepoznatu i jaku. Žežao sam na ledjima, u pidžami na kojoj je bila fleka od mog semena. Iz dubine mraka roditeljske sobe čuo sam neko domundjavanje. Suadov glas, tih i isprekidan i odgovore njegove majke. Bili su udaljeni i sve da i nisu pričali na Romskom, nisam mogao ništa da razaznam.

Nastala je tišina. Pred mojim očima radjale su se slike kojih sam upravo bio svedok. Od straha da će mi majka biti silovana do spoznaje da ona želi seks sa drugima. Da ga je i ranije imala. Gotovo pred mojim nosem, da moj otac to sve zna, toleriše i možda mu se dopada. Ako mislite da mi se majka od svetice pretvorila u kurvu… ne. Te večeri spoznao sam da žene nisu svetice niti kurve, da su jednostavno – žene.

U meni niej bilo niti gadjenja, niti prezira, niti mržnje. Doživeo sam seksualno otkrovenje.

Čuo sam šuštanje laganog ženskog hoda. Kuam suada, prišla je mom krevetu. Sela je u dno mojih nogu. Na sebi imala je srebrnastu svilenu spavaćicu. Jedva je pokrivala njene velike grudi, tanke bretele,činilo se jedva su obuzdavale da joj dve veliek petice ne ispadnu. Spavaćica je bila kratka, preko dupeta tek, i oan se podigla kada je postrance sela na krevet. Video sam joj butine i naznaku njene masivne guze. Mesećina od spolja bacala je senke sa prozora preko njenog tela. Lice joj je bilo lepo kao i uvek.

– “Kumiću moj….večeras si spoznao naj važniju stvar o ženama… nešto što većian muškaraca nikada ne spozna. Vidiš… takve smo ti mi žene. Sve. Neke otvoreno ako tvoja majka, neke tajno, krijući od muževa…..

– “Ne želim da pričam o tome”… rekao sam tiho

– “Ali moramo. Treba da znaš sve. Vidiš….hajde da se presvučeš…. čini mi se da si mokar dole”

Lagano le povukla čaršav kojims am bio pokriven.

Otkrila je veliku fleku na mom mejdunožju.

– “Uh, kako si obilno svršio….” rekla je uz uzdah.

Ćutao sam.

Geldala je u nabreklinu ispod moje pidžame i veliku felku, ozbiljna smirena i skoncentrisana.

– “Kod nas mulsimana običaj je da uek kada se svrši mora da se opere…ne valja da ti svrš ostaje po kurcu”

Polako je povukla rub lastiša moje pidžame.

Nisam se opirao, strastveno sam želeo to.

-”Lep ti je i veliki, kao svi u vašoj porodici” rekla je kada jada joj se ukazao moj kurac koji je blago pulsirao i balio iz rupice na vrhu…

Pogeldala me je u oči, i raspustila iz pundje dugu crnu kosu. Geldala me je sve vreme u oči dok ej obe ruke zabacila iza glave da odreši kosu. Sise su joj se napele i spavaćici i jasno sam video krupen bradavice.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Neko69
Neko69
1. veljače 2020. 08:42

Znači priča je extra. Imaš i još nastavaka poslije 6-og dijela? ?

milojko
milojko
Guest
Reply to  Neko69
23. kolovoza 2021. 19:41

super prica

sadika
sadika
22. kolovoza 2021. 16:22

E tako o romi rade,ne samo sa ženama nego i sa muškarcima.Jasam imala (CD sam) priliku da to osetim .Posle prvog iskustva nijemi padalo na pamet da izbegavam rome.Bilismo u Šapcu kada nas je zadesio strahovit pljusak i jasam sa još dva drugara ostao da spavam kod Mirsada u Šabačkoj mali.Mirsad je imao tri sobe u jednoj su spavali sa majkom brat i dve sestre u drugoj Mirsad i dva naša drugara a u trećoj gdeje bio jedan krevet smo legli Mirsadov otac (39 god) i ja.Napolju je grmelo i kiša pljuštala tako da nisam mogla zaspati ali kada osetih… Vidi više »

AngelOfLust1
AngelOfLust1
Guest
Reply to  sadika
24. kolovoza 2021. 14:34

Ovo je istina i drago mi je da si uživala i itkrila čari mesjurasnog seksa. Zamisli još crnce?

4
0
Ostavi svoj komentarx