Kako sam postala pokorna pička mom gospodaru vol. 2

Mom gospodaru se dopala moja priča i dopustio mi je da vam ispričam što je dalje bilo. Nakon tog našeg prvog seksa u kojem mi je pokazao kako će izgledati naš odnos, vratila sam se doma mužu koji nije ništa slutio, a iz pičke mi se cijedilo i njegov miris je bio posvuda po meni. A i taj zadovoljni osmijeh izjebane žene nisam mogla sakriti, taj sjaj u očima… konačno sam se osjetila živom, upalio je tu vatru u meni za koju sam mislila da je zauvijek ugašena. Nisam očekivala baš takav odnos, ali izgleda da je on znao i bolje od mene što meni treba, što može zadovoljiti moje apetite.

Kako sam postala pokorna pička mom gospodaru

Nakon tog seksa bila sam slomljena sva, osjećala sam svaku koščicu u svom tijelu, ali žudjela sam za još njegovih dodira, nježnih i grubih. Željela sam ga ali ja nisam odlučivala o tome kad ćemo se vidjeti, sad mi je samo preostalo da čekam da me on opet pozove.

Na sreću, nisam trebala dugo čekati. Jednu večer mi je poslao poruku da se posebno spremim sutradan kad idem na posao, obavezno moram obući mrežaste čarape, haljinu i izazovno rublje, i da očekujem njegov poziv. Već na sam spomen mogućnosti da ga opet osjetim u sebi, pička mi je počela pulsirati i sokovi su počeli teći. Željela sam ga ludo, bez razmišljanja.

Sutradan mi je na poslu bila ludnica, telefon je neprekidno zvonio, stranke stalno nešto zvocale, šef je bio živčan, a ja sva nervozna… meškoljim se na stolcu, osjećam trnce po cijelom tijelu, želim ga ali sam i zabrinuta, ne smijem ga odbiti kad me pozove jer ću biti kažnjena, a kako ću izaći uz toliku gužvu?? I baš negdje na pola radnog vremena stiže mi poruka: „Spremi se, dolazim za 20 minuta. Želim da dođeš bez gaćica i grudnjaka.“ Ludilo, pa kako ću se skinuti na poslu?! Odem do wc-a, skinem čizme i hulahopke kako bih mogla skinuti gaćice, ponovo obučem čarape i visoke čizme na štiklu, nekako sam uspjela skinuti i grudnjak, tako da sam sad imala samo usku haljinu do koljena. Smotala sam donje rublje u ruku da netko ne vidi kako ga nosim u ured do svoje torbe, i pri svakom koraku sam osjetila lagani povjetarac po goloj pički, a to me samo još dodatno uzbuđivalo.

Javila sam šefu da moram hitno izaći na sat vremena, i nadala se samo da on iz mog izraza lica neće pročitati kud mi se tako žuri! Zvuk poruke, vani je, čeka me. Odjurila sam iz zgrade, osjećala sam kako mi ukrućene bradavice uzdižu haljinu a čarape su mi već potpuno mokre među nogama. Ušla sam mu u auto i sjela na ispravan način, a on me zgrabio i strastveno poljubio ne mareći da li će nas netko vidjeti. Ostala sam bez zraka, i tada je sve izvan tog auta za mene prestalo postojati. Krenuli smo cestom izvan grada, prema obližnjim brdima, a on mi je naredio da mu otkopčam hlače i izvadim mu kurac. Kad sam to napravila, gurnuo mi je glavu prema dolje i naredio mi da mu pušim kurac. Već je bio spreman i tvrd, uzela sam ga u usta i počela divlje pušiti. Imao je fantastičan okus, njegov miris me izluđivao! Drkala sam ga i pušila, milovala mu nabrekla jaja. Čula sam da pored nas prolaze auti i kamioni, vozači su sigurno imali dobar pogled na mene u njegovom krilu, ali jednostavno me nije bilo briga. To me je i dodatno uzbuđivalo. Kako sam bila okrenuta prema njemu, guza mi je bila lagano uzdignuta, i on je povukao usku haljinu prema gore i počeo me maziti po bedrima i guzi. Došao je do moje vruće i željne pičke koja je plivala u sokovima i gurnuo mi prst u nju preko čarapa. Jeknula sam od užitka i nastavila mu još žešće pušiti.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx