Moja djevojka – analni sex

Nakon dugog vremena moja bivsa i ja smo opet zajedno,valjda sudbina nas spojila. Dok smo bili u vezi kao mladi bila je nevina, nismo se seksali, malo smo se hvatali ,grudi i guza,dok je ona meni drkala i na tom je i ostalo.Sad vec kad je proslo 5 godina opet smo u vezi. Naravno kao i svaki muskarac htio sam odmah sex,jer sam predpostavio da vise nije nevina.

Studirali smo i ja sam je pozvao u svoj stan.Ispricali smo se kao nekad i razmjenili svoja iskustva,rekla mi je da je bila samo sa 4 decka s kojima je imala seks,mene je to napalilo i zelio sam da vidim kako izgleda sada njena pica.

Poceli smo se ljubiti i skidati.Svukao sam hlace i moj kurac je izletio jer je bio tvrd,ona je na to rekla :

– neko je porastao!

Ljubeci se na krevetu hvatao sam je za sise dok je ona jednom rukom drkala mi lagano.Dok sam je hvatao za glavu polako sam je spustao do mog vec tvrdog kurca dok je ona u medjuvremenu rekla da nije nikad jos pusila kurac, rekao sam joj da ga bar malo stavi usta sto je i ucinila.Pusila ga je povrsinski  i lizala vidjelo se da nerma iskustva.

Kasnije mi je rekla da imam lijep glavic i kurac i da ju je to privukla da ga malo popusi.Spustio sam ruku na njenu picu i osjetio da je vlazna i rekao joj hocu da ga stavim.Uzeo sam kondom medjutim nije htjela s kondomom,jer ni sa bivsim nije nikad htjela i da joj je los ugodjajl.Slozio sam se s njom i polako joj prislonio na mokru pickicu,dok je ona drhtala i zastenjala kad sam ubacio glavic.Rekla mi je da budem njezan jer nije imala sex 6 mjeseci.Picka joj je bila zaista uska u medjuvremenu i vlazna.

Jebali smo se u raznim pozama a najvise u dogy jer je to njena omiljena.Dok sam je jebao od pozada njen supak je bio primamljiv,lijep oblik,mala rupica,fantastican.Naslonio sam malo prst ona je odbila.Rekao sam da mi je najveca zelja da jebem u guzu jer do sad to nisam nikad.Rekla mi je da nezeli da ce je bolit a ja sam navaljivao i rekao da cu bit njezan  i da cu podmazati.

Nakon nekoliko nagovaranja u toku sexa,pristala je ali ako bude previse boljelo da odustanem i ja sam se slozio.Namazao sam joj guzu baby uljem i polako joj naslonio glavic dok je ona lezala na stomaku.Pocela je da stenje i zaburila glavu u jastuk.Osjecaj je bio odlican,usko,toplo ,nesto prelijepo.

Polako sam gurao sve dublje a ona stenjala sve jace,nisam uspio do kraja,bio sam blizu svrsavanja i rekao gdje zeli da joj svrsim rekla mi je u guzi,pitao sam je jesi sigurna i da li je prije joj bivsi svrsavao u guzu,na moje pitanje se postidjela i zacrvenila i potvrdila da je vec svrsavao u guzu bivsi momak,to me je napalilo neznam zasto i nabio sam joj do kraja i svrsio a ona je samo vrisnula.

Nakon sexa pitao sam je kako je bilo,rekla mi je da bilo bolje nego sa bivsim jer sam bio njezniji dok sam je jebao u guzu,ali da je malo boli sto sam joj reko da ce proci da trebamo cesce.

Rekla mi je da je sa dva momka bivsa imala sex u guzu,prvi joj je iznenada zabio u guzu,bez podmazivanja, i bolilo je danima,dok je drugi navaljivao dok su se seksali stojeci ona ga odbijala ali je ipak on ga prislonio i usao ali da je bila napalita i podmazana od sokova iz pice i da je stim drugim bilo malo bolje i ako je imao velik ali i tanak kurac,ali da je manje bolilo i ako je ulazio do kraja jer je bila napalita.Nakon nekoliko puta seksa ,prakticirali smo povremeno u guzu,i svidjelo joj se.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx