Kćerkica od moje bivše nakon 12 godina

Zovem se Marko, doselio sam davno u Zagreb, bavio se svakakvim poslovima, na granici legalnog, dobro zaradjivao, živio poprilično buran i uzbudljiv život, teško sam se mogao smiriti. Jednog dana upoznao sam Enu, extra komad , bila je rastavljena i živjela je sa kćerkicom Lucijom. Kontakt po kontakt nekako smo se zbližili i krenula je veza… i tako par godina. Veza je bila super, dolazio sam kod njih, mala Luce me zavolila strašno ali isto tako i nekako bila ljubomorna tako da nismo mogli ostvariti pravu vezu da živimo zajedno i da idemo dalje. Inače sex nam je bio top, kad god sam uhvatio vremena dolazio bih kod njih i dok bi Luca spavala izjebali bi se kao životinje i onda bih ja išao u svoj stan isto u blizini …

kako sam vidio da od te veze neće biti ništa jednostavno Ena nije mogla protiv kćeri i nismo mogli naprijed , nervoza , tamo vamo i prekinuli smo . Ja sam otišao na brod raditi, poslije toga u Ameriku i tako nekih 12 godina .
Zaradio sam dosta love da sam si mogao rjesiti stambeno pitanje.
Srce mi je reklo da se ipak trebam vratiti u Zagreb i tamo kupiti stan i pokrenuti neki biznis.
Tako je i bilo, u isti kvart doselim, kupim stan i krenem lagano. Naravno da mi je bilo u glavi da ću sresti i Enu i malu Lucu.

Nakon par dana to se i dogodilo i to u Konzumu na kasi, sreo sam ih, naravno pukle su od sreće kad su me vidjele a bome i ja a pogotovo zbog Luce, Jbt to vise nije bila mala klinka nego pravi model cura, visoka smedja, mršavica , sredjena do bola, mirisljava, preslatka.

Luca pita kao kad ću doći kod njih, ja se izvlačim, eto dok uhvatim vremena mada smo i Ena i ja znali da to nije dobra ideja, malo smo se tu ispričali brzinski i rastali ja na svoju stranu a one na svoju .

Prošlo je nekih 10ak dana, naravno da mi nisu izlazile iz glave ni Ena a bogami ni Luca.

Petak navečer negdje u 8h. Ja ispred tva zavaljen, gledam neki film kad netko zvoni na portafon? Ko sad zvoni koji kurac? Inače mi se uvijek netko najavi pogotovo u današnje vrijeme interneta i svega.
Nisam htio otvoriti, Reko vjerojatno dole na ulazu netko krivo stisnuo.

Nakon minut dva, sad mi na vrata zvoni, dignem se, Otvorim kad mile ti majke, Luca na vratima.
Dobro večer Marko, smije se. Jel slobodno?
Ja mislim da zbunjeniji u životu nisam bio??!!??!!
Daaa Luce Udji , otkud ti??
A gle Marko, znam da nećeš doći do nas zbog veze sa mamom od prije i sve ja to razumijem.
Prvo da naglasim, dok sam bio sa Enom u vezi , Luca je imala nekih 6 godina, a sada mi je ušetala u stan jedva ali ipak punoljetna.
I vidim mala je pametna i sve kuži.
Pa da Luce, naravno da nije fer da budim neke stare rane, nije to bas tako.

Luca je došla skockana do bola, crna suknjica, crne glatke stramplice na njenim mršavim nogicama, bijela markirana košuljica strpana u suknju, duga kosa, namirisana i došla sa poklonom ( bocom vina) . Rekao sam joj da se opusti i sjedne, jedva je čekala i smjestila se u kutnu garnituru pored mene.

Rekla sam mami da idem vani sa frendicama tako da hoću da malo sjednemo i ispričamo se, ruku na srce ti si sa mamom bio dugo u vezi i bili smo se zbližili jako, nisi nam izašao iz glava tako lako, ni mami a Bogami ni meni, mrzila sam te dugo vremena zato sto si tek tako nestao ali sa godinama sam shvatila zašto je to tako završilo. Zbog moje ljubomore i svega toga u tim godinama.
Otvorio sam nam vino i nazdravili smo.
Ajmo Luce jednu čašu na ex za stara vremena .
Ajde može Marko .

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
TomiAnaPar23
TomiAnaPar23
5. veljače 2020. 04:17

Super prica

Daci
Daci
Guest
Reply to  TomiAnaPar23
18. lipnja 2021. 10:55

Super prica ,volio bi da nastavis sa ovom temom?

2
0
Ostavi svoj komentarx