Dodiri u noći

Zdravo svima, zivim u malom selu gde je incest nezamisliv. Od mladjih dana poceo sam se zanimati za njega imam 26 godina dok mi je sestra 2 godine starija.


Moje mastanje o njoj pocelo je kada sam se prvi put prisetio naseg zajednickog kupanja u kadi, bili smo mali ja 5 ona 7 godina kada nas je majka ostavila da se kupamo a ja sedeo nasuprot nevene i gledao pravo u njen procep medju rasirenim mrsavim nogama. Posle kratke igre pocelo je zadirkivanje ti imas pisu ti imas ribicu i pipkanja ja nju ona mene ali sve je to prekinula mama i na tome je ostalo.


Tokom odrastanja nisam prestajao da se interesujem za nju, sve sam vise ulazio u incest i u razmisljanje kako da ga ostvarim.

Prva stvar koju sam primenio je drkanje u njen ves, mirisao bih ga, lizao drkao sa njime, dok jednog dana nisam otkrio kljucaonicu na vratima. Svake veceri kada bi bili sami a ona udje da se kupa moje oko je bilo spremno da gleda. Rasla je iz godine u godinu grudi kao i mala guza.


Preko letnjeg raspusta nekom slucajnoscu ona i ja smo zajedno otputovali na more, smestaj je bio bas lep i sa bracnim krevetom, bio sam napaljen svakoga dana i odlucio sam da testiram nju.

Palo je vece posle setnje legli smo da spavamo zaspali smo ali ne i ja , nezno dignuti kurac izvadio sam iz gaca da pola viri i otkrio se, zmureo sam trebalo je samo nju probuditi nekako. Kao slucajno sam je zakacio nogom i uspeo sam ali nisam otvarao oci da me ne primeti da sam budan, kunem se da sam par minuta osecao blago pomeranje kreveta skoro da sam potpuno siguran da je trljala picku pored mene dok ga je gledala.

Okrenula se posle par minuta kada se sve smirilo ledjima od mene i zaspala.

Posle par godina stiglo je vreme upisa na fakultet, ona je vec otisla da studira. U njenom stanu bilo je mesta ali da se ne bi guzvali bracni krevet je bio za nas dvoje. Nisam smeo da propustim tu sansu.

Pala je noc ona je zaspala oko ponoci trgao sam se iz sna i shvatio da spava. Bila je u donjem delu pidzame i gornjem ali bez brusa.


Okrenuta je bila ledjima i malo natrcena, ruka je isla sve blize a srce sve brze kucalo, kao da sam ga cuo koliko jako lupa. Konacno prst je dodirnuo guzu, nema reakcije sekunde su trajale kao vecnost moji prsti su milimetar po milimetar osvajale njenu guzu, njeno disanje je postajalo malo brze nemirnije kao i moje moja cela saka je vec bila na njenoj guzi, kurac je hteo da pukne kao i glava, okrenula se na ledja blize meni ruka je sada bila na butini i po malo klizio sam ka njenoj picki. Konacno sam presao preko male neravnine, njenog procepa osetio sam ga.

Posle par sekundi ona se trgla i cekala par trenutaka sklonila mi je ruku i rekla da se pomerim malo tamo.


Nismo nastavili igru na zalost, tu smo stali znam da zna da sam je mazio ali ne znam da li joj je prijalo nikada mi to nije rekla.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj