Kad ti tatica sredi posao

Ovo je 1 dio od 1 u seriji Kad ti tatica sredi posao

I tako je prolazilo vreme, studentski život, ispiti, studentske žurke i sex… Povremeno sam odlazila kući, dosađivala se i bila dobra mamina i tatina devojčica, kako u malom mestu i prilici, i jedva čekala da pobegnem nazad i živim svoj život. Jedino što tada još nisam znala šta je zapravo „moj život“. I tada sam uživala u sexu i bilo ga je poprilično ali uvek je nešto nedostajalo. Nisam ni sama znala šta, ali uvek sam uz sex želela još nešto, uvek sam više uživala sa muškarcima koji su uzimali od onih koji su nudili. On je bio jedan od onih koji uzimaju, On koji je otvorio vrata mojim budućim željama…

Završila sam fakultet, došlo je vreme za „ozbiljan život“. Otac mi je rekao da jedan njegov poznanik iz vojničkih dana ima firmu u Beogradu, radi nešto sa strancima, možda ima nešto i za mene.

Pozvala sam firmu, ugovorila razgovor i eto me, spremam se za prvi korak ka „ozbiljnom životu“.

Pažljivo sam birala garderobu, ipak je to poznanik mog oca, trebalo bi da izgledam ozbiljno i ostavim dobar utisak. Ali svoju prirodu očito nisam uspela da sakrijem. I pored bele košulje i suknje pristojne dužine na površinu su izbijali čipkani BH, tangice i samodržeće čarape zaokruženi viskom štiklama i crvenim karminom koji je moje pune usne činio još punijim i prosto mamio da ga muškarci pokvare svojim usnama, svojim prstima, svojim…

…Stižem na vreme, javljam se sekretarici i ona me upućuje ka masivnim crnim vratima. Pokucam, ulazim u kancelariju glumeći sigurnost koju ne osećam i… stajem kao gromom pogođena! Očekivala sam neku očinsku figuru, nekog kao moj otac, ali ovo što sam videla ostavilo me je bez teksta. Kratka crna kosa, prošarana tek ponekom sedom na slepoočnicama, oštre crte lica i taman ten, prodorne oči koje su mi davale osećaj da stojim gola pred njim, senzualne usne, široka ramena i velike šake… Dovoljno velike da bez problema stegnu moje grudi, da ih stiskaju i uvrću i… Sa svakom kapljicom koja je vlažila moje gaćice pri pogledu na njega rasla je i moja želja da dobijem ovog muškarca.

Hej, pa ti si ovde zbog posla – podsećala sam sebe i istovremeno se nervirala što mi je košulja do grla zakopčana i suknja bar 20 cm predugačka.

„Što se jezika tiče, kažu da sam veoma vešta“

Pozvao me je da sednem i ja sam dala sve od sebe da izgledam koliko toliko jebozovno u svojoj „manastirskoj“ odeći. Razgovor je tekao kao razgovor, kratko pitanje o mom ocu, komentar o dobrim starim vremenima, sve ono o čemu ja nisam htela da On misli. Htela sam da zaboravi čija sam ćerka i vidi u kakvu sam kurvicu porasla. Da je dovoljno da pucne prstima i ja ću mu popušiti istog momenta. I onda je došao moj trenutak.

„Vidim da znaš strane jezike?“

„Što se jezika tiče, kažu da sam veoma vešta“, odgovorila sam i oblizala usne. Malo se trgao, prodorno me pogledao i to je bilo to, momenat prepoznavanja… Tatica i njegova devojčica… Suzio je pogled, ja sam stisnula butine da umirim pulsiranje i sporazum je pao bez reči – dobila sam posao i ubrzo i ljubavnika.


Prošlo je par dana, a onda sam imala peh i zakasnila sam na posao. Pozvao me je pri kraju radnog vremena i rekao da dođem u njegovu kancelariju kad sve završim. To sam protumačila kao „kad ostali odu”, i kada sam ostala sama uputila sam se ka njemu, usput otkopčavajući još jedno dugme.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste u redu s tim, ali možete je odbiti ako želite. Prihvatiti Vidi više