Za rođendan namjestila mi je trojku

Sandra mi je oduvijek bila prijateljica kojoj sam mogao sve reci, pa cak i to da nekad maštam o njoj. Svidjalo mi se što se nije sramila kada sam joj pricao šta i kako maštam o njoj. Cesto puta sam razmišljao nije li šteta te sve trenutke što smo nas dvoje imali pokvariti jednim sexom, i to onakvim o kakvom ja maštam. Grupnom, Sandra, ja i Vjeran. Jednom sam ju to i pitao, nasmijala se, pogledala u pod i ništa nije rekla. Bio sam malo ljut na sebe što ju opterecujem takvim glupostima i više tu temu nismo nacinjali. Jedne subotnje veceri izašli smo proslaviti moj rodjendan. U to vrijeme nisam imao curu i bilo je zabavno koketirati sa ostalim curama, posebno kada sam bio dobro raspoložen zbog rodjendana.

Sandra se na to sve smijala i davala mi savjete kako da pristupim kojoj. Krenuli smo doma, sjeli u auto i Vjeran nas je vozio doma. Obicno smo svracali do mene doma na cugu prije spavanja, u stvari prepricavali smo do jutra ili se svadjali o tome što je tko glupo ili dobro napravio te veceri.

Ušli smo u stan, Vjeran se uvalio u fotelju a ja sam sjeo pokraj Sandre i nalio joj cugu. Smijali smo se tome kako je Vjeran blesavo uletavao mojim frendicama sa faksa i kako mi je nanio nenadoknadivu štetu.

– Rekao sam Sandri, koliko tebi frajera uleti u jednoj veceri a ti se vratiš sa nama doma, to mi nikada nije bilo jasno.

– Nasmijala se i rekla mi “Baš si blesav, ja za razliku od tebe pazim kome se dajem i pomazila me po kosi”.

Okrenuo sam se njoj i pogledao ju u oci, polako sam ju poljubio u usta i nježno me pocela maziti po ramenima. Ja sam ju polako mazio po trbuhu i ledjima i više nisam razmišljao imali li to sve smisla ili ne. Polegao sam ju na ledja i polako ljubio njezine bokove i goli trbuh. Izludjivalo me to što nisam primjetio cijelu vecer, da je obukla haljinu u kojoj mi je bila najljepša. Svidjela mi se cinjenica da je to sve u stvari planirala i to me još više napalila. Podigao sam joj haljinu preko struka i ljubio kožu na bedrima i polako se igrao sa tangama. Mazila me po kosi i licu. Znam da voli da joj se ljubi trbuh i to sam radio. U stvari sam sam uživao u tome. Rukama sam je mazio po tvrdim sisama, izvadio ih iz košarica i polako lizao i sisao bradavice. Mazio sam ju po bokovima i struku, ljubio joj vrat i polako smo se ljubili u usta. Primio sam ju za kosu i zabacila je glavu, ljubio sam joj bradavice i drugom rukom povukao tange, koje su se urezale u meku kožu bedara. Palile su me tanke crvene crte na njenoj koži, osjecao sam navalu krvi u mozak. Želio sam ju izjebati jednako onako kako sam joj opisivao i kako je ona to zamislila kada me je pomazila po kosi.

– “Nismo li nekog zaboravili?” Pogledala je Vjerana koji je sjedio na fotelji i polako pijuckao votku gledajuci kako se nas dvoje napaljujemo za našu zajednicku igru. Shvatio sam da je i on dio cijelog plana kako je nonšalantno ustao i prišao nam.

– “Prijatelju ovo ti je rodjendanski poklon od nas dvoje, ne mogu vjerovati da mi to nikada nisi rekao.”

– Ona se nasmijala i šapnula mi na uho “Sretan rodjendan Darijane, ovo ceš pamtiti cijeli život”.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx