Za rođendan dragoj poklonio mladog i velikog

Za rođendan dragoj poklonio mladog i velikog, pocecu sa opisivanjem moje zene Marije. Upravo je napunila 45 godina i izgleda veoma seksi. Ima duzu crnu kosu,plave oci, veoma lepo lice i ima malo punije telo, ali to je bas cinilo jos vise privlacnijom. Grudi cista petica, velike lepe bradavice, njen stomak je malo zaobljen a njeno dupe je malo sire ali jos uvek lepo oblikovano sto ga cini veoma seksi.Takodje voli analni seks (meni pomaze jer sam obdaren samo 13cm), i njeno medjunozje je uvek izbrijano.

Marija i ja smo u braku vec 23 godine i tokom godina smo uvek bili verni jedno drugom, sve dok nije izbio incident jednog dana. Marija je trebala da napuni 45 godina uskoro a ja sam joj obecao poklon.

Bila je nedelja (pre njenog rodjendana koji ce biti sledeci petak), odnosno gde sam pronasao razlog koji ce biti kao poklon njoj za rodjendan. Igrao sam tennis sa dugogodisnjim prijateljom Rajkom i njegovim sinom Markom koji je imao 19 godina, zapravo oni su nase prve komsije, bili smo dobri drugovi ja i Rajko jos otkada se on doselio u kucu pored moje.

Marko,njegov sin je bio veoma fin, koji se uvek ophodio prema meni sa postovanjem. Posle igre, dali su predlog da odemo do banje da bi se istusirali, sto sam ja odmah prihvatio. Kada smo usli u prostoriju banje, Rajko je skinuo gace a krajickom oka sam video njegov veliki penis, kojio je bio veci njego moj kada je u punoj erekciji. Zatim sam se okrenuo i video da je Markov penis jos veci, deblji nego Rajkov, zapravo bili su skoro isti samo sto je Marko posedovao visa jaja. Ja sam se okrenuo veoma brzo, videci sta je, oni su mi dobacili, smejuci se

‘’sta je bilo, mi dolazimo iz porodicne linije sa velikim penisima’’.

Tog dana, odnosno po noci ja i Marija smo imali veoma strastven seks ona je svrsila dvaput,posle seksa sam upitao Mariju da li bih zelela da proba veliki kurac, na sta se ona bas napalila na samu pomisao tako da smo se jos jednom smo se pojebali, ali joj bas nista nisam spominjao u vezi Rajka i Marka.

Bio je cetrvtak, kada sam video Marka, zapravo bio sam u auto vracajuci se sa posla pitao sam ga da li zeli kuci, sto mi je potrdio da zeli kuci, usao je u auto pitali smo se, tokom razgovora me je pitao za mojeg sina koji studira u drugom gradu Marko je rekao da mu nedostaje moj sin zbog druzenja. U toku voznje sam ga upitao da li ima devojku, mada mi je bilo nezgodno zbog pitanja, ali on je iskreno odgovorio da nema. Kao razlog tome naveo mi je, da devojke cim vide njegov, veliki kurac jednostavno pobegnu od njega. Pitao sam ga, nisi valjda nevin, a on mi odgovori da nije, i kazace mi tajnu, sa kojom osobom je izgubio nevinost, ali da nesmem nikom reci za tu tajnu. Ja sam mu obecao da necu nikom reci, cak sam se zakleo u moju decu pred njim.

Tada je, rekao da jedino i najlepse iskustvo imao sa svojom tetkom odnosno sestrom svoje majke koja je bila razvedena. Pricao mi je kako je jebao tetku dve godine, dok je meni moj kurac bio u punoj erekciji slusajuci njegovu pricu. Zatim sam ga upitao, mislis li da je moja Marija jebozovna zena? Bilo mu je nezgodno lose se osecao, odnosno uplaseno, nista nije odgovorio ali sam ga ohrabrio rekavsi mu da moze slobodno reci, sta god zeli.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx