Dama me dobro iscijedila

Stavio sam glavić na ulaz u njenu picu i lagano ga gurnuo unutra. Ušao sam odmah do kraja, jer je bila mokra kao nikad do sada, pa nije bilo niti otpora sa njene strane. Ona je samo zastenjala i zabila mi nokte u leđa, a ja sam ju počeo jebati lagano i bez žurbe.

Ulazio sam polako, a ona je uživala u svakom milimetru mog kurca koji je ulazio u njenu nutrinu. Oči su joj bile suzne, ali i zadovoljne, a onda je zatražila da ju rasturim. I jesam, počeo sam ga zabijati sve jače i sve dublje, a ona je stenjala i stenjala, te tu i tamo jauknula kad bi bio malo grublji, a onda me obgrlila sa nogama i zabila mi nokte u leđa, a iz njenog grla se čulo jedno dugo:

– Aaaiiiiiiiiiihhhh.. . mmmmmmmmmmmm.. . aaaaaaa.. . -i počela se grčiti dok je svršavala ispod mene obgrlivši me nogama i rukama, pa se nisam mogao ni micati dok se nije napokon opustila. 

Nastavio sam joj ga zabijati u picu, a onda mi je ona rekla da legnem, pa se izvukla ispod mene i čim sam legao me opkoračila, te se odmah namjestila na moj kurac i spustila niz njega do mojih jaja. Onda je stala i otkopčala grudnjak, pa su se njene dvije prekrasne lopte našle pred mojim nosom. Odmah sam ju privukao na sebe i počeo joj lizati i ljubiti sise koje su bile velika četvorka prema petici. Ona je uživala i stiskala donju usnicu dok sam joj cuclao bradavice.

Zatim se naslonila na moja prsa i počela odizati, te spuštati po mom kurcu. Disala je duboko dok je moj kurac ulazio u nju, a jaja mi bivala sve mokrija od njenih sokova. Sad je ona počela ubrzavati tempo, a meni je dolazilo, ovaj put prije nego inače, pa sam joj to i rekao, jer smo do sada uvijek pazili da ne svršim u nju. Ovaj put to nije bio slučaj, jer se samo nasmješila i rekla:

– Samo ti daj.. . danas me moraš napuniti.. . cijelu.. -i nastavila se nabijati na moj kurac. 

Izdržao sam još dvije minute i počeo joj svršavati u picu nabivši joj kurac u picu do kraja, na što je ona vrisnula, a ja se potpuno ispraznio u nju. Ležao sam na sofi i disao duboko dok se ona izvalila na meni i ljubila me, a onda je ustala, sagnula se do mog kurca i oblizala ga cijelog, te jaja do šupka. A onda me poljubila tako da sam osjetio i svoju spermu i njene sokove, te rekla:

– Idemo pod tuš.. .. brzo.. . 

Otišli smo pod tuš, a čija veličina me zapanjila, jer je bio ugrađen u pod, tj bio je udubina u podu sa tri strane okružen zidom, a sa jedne staklenim vratima. Tu su komotno mogle stati četiri osobe kao ja, a kad sam joj to spomenuo samo je rekla da voli veliko i pomazila me po kurcu. Dok smo bili pod tušem pojebao sam ju stoječki dok nismo ispraznili svu toplu vodu iz bojlera, a onda se preselili u spavaću sobu na ogroman krevet. 

Tu večer smo malo spavali, jer sam po prvi puta uspio svršiti pet puta za redom i svaki put sam joj napunio picu, pa sam se pitao gdje to više kod nje stane, a i oralno smo se zadovoljavali, te je tražila i da ju jebem u guzu, ali smo zaključili da mi je prevelik za njen šupak, pa smo odustali od toga, ali ju nije spriječilo da si stavi vibrator u guzu i da divlja na mom kurcu. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj