Spasio sam sinu brak, jebao sam mu mladu ženu (Drugi dio)

Spasio sam sinu brak, jebao sam mu mladu ženu, Drugi dio

Te noći ja i snaha Martina smo spavali goli, jebali smo se još tri puta. Na poslu mi je rekla da ne smijem gledati Ivonku. Ljubili smo se i oralno jedno drugo zadovoljili u maloj prostoriji kod laktofriza.
Mile se javio iz Luksemburga, rekao je da će naći sve što im treba za servis i da će doći sutra naveče. Taman dovoljno da mu još koji put zadovoljim mladu slatku suprugu.


Nakon žestoke jebačine u kojoj smo isprobali četiri poze svršili smo luđački. Trebalo nam je vazduha, jedva smo došli do daha. Martina mi je jezikom dovela kurac u tip-top stanje, ležali smo zagrljeni i ljubili se. Ne znam da li je ljepši osjećaj bio maziti joj mlade bujne sise ili napunjenu pičkicu.


-Znaš tata, iako sam joj svekar , zvala me tata, ja bih zauvijek voljela ostati tvoja. Voljela bih da se Mile vrati u Bosnu, ja bih ostala sa tobom. Rodila bih ti i dijete, svejedno je imamo isto prezime, ista je krv. Osjećam da si mi se uvukao pod kožu mili, rekla je.
-Kako to misliš da se Mile vrati, zar postoji i ta opcija?
-Vjerovatno postoji. Evo, vidjećeš da će se za desetak dana uputiti sam u Bosnu. Predosjećam, a imam i razlog da tako mislim. Molim te tata, želim biti samo tvoja, nije mi više stalo do Mile, ispričaću ti cijelu priču, pod uslovom da sve primiš hladne glave i da i dalje ostaneš moj. Važi?
-Dogovoreno, potvrdih.
-Moj i Milin brak nikada i nije funkcionisao. Vjerovatno bi bio odličan da smo se odmah nakon vjenčanja osamostalili. Da smo otišli stanovati negdje, najbolje bi bilo da smo otišli u drugi grad, ali nismo, uzdahnu suznih očiju moja snaha, a sinova zakonita supruga preslatka Martina.


Svekrva je razmazila sina Milu, tetošila mu, nije mu davala ništa da radi.Pravdala je sve njegove poteze, miješala nam se u brak, odnosila se prema njemu kao da je nezreo dječak, što u stvari i jeste. Donosila mu je bijelu kafu ili čaj u krevet. Govorila je, neka ga neka spava, dok još može, kad dođu djeca onda nema spavanja. Mene je dizala rano, uvijek mi je prije odlaska na posao zadavala šta da uradim u kući. Ulazila je u našu sobu bez kucanja, bez javljanja i izvinjenja, pričala je u dahu Martina.


Priča je bivala sve uzbuđenija, donio sam nam po čašu crnog vina sa malo kole i slušao pažljivo. Godilo mi je što smo odmah po dolasku s posla bivali goli u stanu, cijelo predvečerje i noć.

-Nastavi ljubavi, samo pričaj.
-Bila je subota, svekrva nije išla na posao. Rekla je da ćemo praviti zimnicu. Napisala mi je spisak šta sve treba da nabavim u gradu, tegle, šljive, celofan, mnogo toga. Spremala sam se, a ona je odnijela Mili kafu u krevet, po običaju. Pošto sam posumnjala da tu nešto nije u redu rekla sam odoh ja, lupila vratima i onda se tiho povratila. Da me je vidjela rekla bih zavoravila sam novčanik.Vrata moje i Miline sobe bila su tek malo odškrinuta. Provirila sam i imala šta vidjeti. Mile je pio kafu, a mama ga je milovala po kosi i pitala je li se naspavao. Treba li mu nešto, je li odmoran. On je sjedio u krevetu golih grudi, a ona mu ih je milovala. Skoro pa majčinski. On je samo ćutao. U zanosu mu je naslonila lice na grudi, i govorila mu moj mišićavi sin ljepotan. Postalo mi je sve nenormalno kad mu je liznula bradavicu i počela ljubiti grudi. Mile je ostavio kafu na tacnu i spustio obje ruke, a potom se nogama odgurnuo u ležeći pložaj. Majka ga je otkrila i ljubila mu stomak, tepajući mu moj lijepi sin, moje slatko dijete.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx