Gazdina ćerka III (Seks sa Romima, interracial)

Najviše me nerviralo kako su moj otac i brat bili odvratni prema Romima koji su radili kao nadničari kod nas. u isto vreme i mene su ponižavali onako tipično kulovski i nadmeno. Smatrali su me glupom malom devojkom, koja treba da ćuti i sluša šta mi oni narede. Gledala sam svojim očima kako se iživljavaju na Romima koji su došli iz sela do nas na imanje da zarade dnevnicu i ucenjivali ih, zakidali na dnevnicama, terali preterano da rade i uz sve to jebali im ćerke i žene, a oni su sve to morali da istrpe i još da im odgovaraju sa “da, gazda, odmah gazda”.
Kao što znate ja sam uzela da se svetim, njima dvojici tako što sam počela da dajem moju mladu pizdu svakom Romu koji je hteo da me jebe. Naravno, morala sam da ih malo podstaknem, ipak bojali su se koliko njih dvojice toliko i mene, lepe mlade, bele devojke koja je mogla da ih okleveta za silovanje.

Nije bilo lako da ih oslobodim da svojim crnim kurčevima daju oduška u mojoj jedroj i nabubreloj beloj pizdi. Morala sam da se prokuravam i ponašam kao droljica. Da bi se oslobodili uzela sam da imam otvoreno seks sa dvojicom ili trojicom, pa i grupnjak. Da se ljudi oslobode i da vide da mogu da svoj bes, jad i nabijenu erotsku energiju istresu na mom jedrom i oblom telu.

Uvek sam se oblačila da ujedno bude i normalno ali da bude i kurvinjski. Ako sam nosila šorc, kada bih ostala nasamo sa nekim od njih ja bih ga povukla na gore da se zategne preko guzova koji su mi bili lepi i obli i preko pizdice da mi ispadne pizdin razdeljak. Ako sam imala trenerku gledala sam da budu to joga pantalone koje su jako uske i onda da ponovo povučem na gore i da sa kukova zarolnam – tako da mi dodje na pola kukova a pizda ispadne napred. A majice obične samo što pred njima podvežem ispod krupnih sisa pa sve to lepo daje jednu finu kurvanjsku kombinaciju.

A bila sam direktno, pitala bi ih lepo da im popušim kurac, da li u našem magacinu na pijaci ili možda u pijačnom WC-u i slično kada god bi se ukazala prilika.
Ali onda sam im jednostavno rekla da je prozor moje sobe uveče otvoren i da lkepo mogu da dodju kroz prozor i fino me pojebu u mojoj devojačkoj sobi. Nije išlo ni lako ni brzo, ali najbolje pohvale za kurvicu su od usta do usta i kada sam prve uvela u moj devojački krevet počeli su da pričaju o tome kako sam fina i kako ispunjavam sve njihvoe prohteve, a najviše kako umem da ćutim.

Otac i brat su me proveravali stalno, zivkali telefonom kada bi otišli od kuće u kurvaluk a mene ostavljali samu.

– Da, tatice, sve je u redu evo polako se spremam za spavanje.
– Jesi li sve počistila po kući, nemoj da se vratim da ne bude sve na svom mestu i da se sve cakli!
– Uhhh tatice, sve je sredjeno, nema da brineš… – rekla sam držeći mobilni, na koji me tatica zvao kao i svako veče da proveri gde sam.
– I bolje ti je da bude tako. Šta radi onaj ciganski skot?
– Koji, tatice?
– Onaj nabildovani kreten što su ga pustili iz zatvora a ja mu dao koricu hleba da mi radi. hahaha majmun dobija mizerno para a mora da radi hahaha!
– Ahhh tatice, pa eno ga ispred pere tvoj džip kako si mu naredio
– Dobro,bolje bi mu bilo da ga ne vratim u bajbok, ionako znam sve po opštini u sudovima
– Tako je tatice, ufff
– A ti šta hukćeš tako, da se ne poradjaš hahahaha?!
– Jaaoo tatice, pa sprem kuću pred spavanje, pa sam se zadihala….
– Tako tako da slušaš tatu i brata, da ne budeš kurva kao druge
– Jaoo tatice pa nećuuu
– Ajde na spavanje poštene devojke sad idu u krevet a kurve u provod …..- čula samženski kikot u pozadini očevoj glasa.
– Važi tatice, kako ti kažeš! Laku noć, cmoook!- rekoh i prekidoh vezu,a telefon sam bacila negde na krevet.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx