Ja i prijatelj praznili smo se u moju ženu

Bio sam radno na Hvaru, uzeo sam u najam jednu malu kućicu u Starigradu. Bio sam već tri dana tamo pa smo se dogovorili da za vikend dođu moja žena i naš prijatelj.

Došli su u petak popodne, ja sam ih čekao u kafiću na rivi. Oni su se lagano zaputili pješke sa trajekta, ugledao sam ih već iz daleka. Lagano šetaju i drže se za ruke. Šeta ona sa njim kao samnom kroz Starigrad. Uzbudljiv prizor, njih dvoje se šetaju kao momak i djevojka. Ugledaše me i dođoše do mene i sjednu.

Kažem im “vi ko pravi par šetate”, oboje se osmjehnuše a ona me upita:

– “Jel bar dobro izgledamo”.

Stavim ruku na njeno bedro i pomilujem je i odgovorim – “da izgledate odlično”. On joj pomiluje drugo bedro nasmije se i kaže:

– “Kad je tako onda je ona ovdje moja djevojka”.

Nasmijali smo se i krenuli prema apartmanu. Krenemo ulicom, ona nas uhvati oba ispod ruke. Ja se izvučem i kažem joj – “danas si sa momkom došla pa se s njime i druži”.

Šetamo tako kroz uličicu, oni se drže za ruke a ja kraj njih. Uzbudljiv prizor, bar za mene neko novo uzbuđenje. Čim smo ušli u apartman uhvatio sam je s leđa, osjetila je moj dignut kurac. Komentirala je:

– “Neko se gadno uzbudio” – svi smo se nasmijali.

Htjela se otuširati ali ja sam je morao jebati. Stisnuli smo je između sebe, skidali smo i sebe i nju, ljubila se čas sa mnom, čas sa njim. Držao sam je s leđa za sise, ljubio je po vratu, kita mi je bila priljubljena uz njenu guzu, on je stajao ispred nje i milovao joj picu i ljubio je i u usta i po licu. Okrenuo sam je prema sebi i rekao: – “Želim te”.

Ljubio sam se s njom i išli smo lagano prema krevetu, polegao sam je i legao na nju, kliznuo sam u nju s lakoćom. Bila je vlažna i topla, uživao sam u svakom ulazu u nju, u svakom njenom uzdahu. On je legao uz nas i osjetio sam njegovu ruku između nas. Uvukao je ruku i milovao joj klitić dok sam je ja jebavao. Počela je stenjati sve glasnije, izdigao sam se na ruke i gledao joj lice. Vidio se samo izraz zadovoljstva, njeno stenjanje bi prekinuo povremen poljubac u usta sa mnom ili sa njim. Ukratko ja je jebem, on je miluje i poljubi se sa njom povremeno.

Odjednom je počela vrtiti glavom i drugačije stenjati, znali smo da će svršiti. Uhvatila me za ramena i povukla na sebe, on je izvukao ruku, a ja sam je počeo još brže nabijati. Stegnula me nogama oko bokova i počela svršavati ali i sam sam se počeo prazniti u nju. Pao sam na nju i tako smo oboje malo ležali a onda sam legao kraj nje. Ležali smo sve troje neko vrijeme a onda se javi naš prijatelj:

– “Ima ovdje još netko dignut”.

Pogledamo ga a on leži kraj nje i lagano ga drka a kita mu hoće eksplodirati. Žena se okrene na bok i počne mu ga drkati. Ja ih gledam, ona mu drka i lagano se ljubi sa njim. Onda ga krene ljubiti preko prsa, sve niže do kite i strpa je u usta. Ona mu puši, on je miluje po glavi, ja se približim iza nje i provučem ruku do njene pice. Počnem joj milovati picu iz koje se još cijedi moja sperma. Nakon malo vremena je počela vrtiti bokom lagano i osjećao sam na ruci da je sve vlažnija. Podignula se na koljena i opkoračila našeg prijatelja i lagano sjela na njega. Jahala ga je ujednačenim ritmom a on joj je milovao sise, a kad bi se spustila prsima na njega da ga poljubi on bi spustio ruke ne njenu guzu. Ja sam se naslonio i uživao u prizoru ispred sebe. Nakon nekog vremena nije ga više jahala nego je legla prsima na njega a on ju je držao za guzu i odozdo nabijao se u nju. Jebavao ju je neko vrijeme tako a kad su oboje bili blizu kraja okrenuo se sa njom. Sada je on bio na njoj, stao je, podigao joj noge sebi na ramena i nastavio je jebati. Jebavao ju je sve brže i jače. Čulo se njeno sve brže i glasnije stenjanje, a i onda njeno svršavanje.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx