Mamin Profil Na Stranici Za Upoznavanje – 1. dio

Ova zanimljiva priča je u stvari prepričano iskustvo mladića kojeg sam nedavno upoznao na jednom forumu. Momak pod nadimkom Alen F, pristao je ispričati mi svoj događaj koji mi je bio toliko zanimljiv da je uz stotine mojih potpitanja naš on line chat potrajao do ranog jutra. Srećom, bio je neradni dan.

Alen F, kojeg ovim putem puno pozdravljam, složio se sa mnom da bi njegov događaj bio zanimljiva priča, stoga mi je dao dopuštenje da naš cjelonoćni razgovor sročim u priču i objavim.

Alen F je zapravo jedan običan momak koji misli da mu je najveći problem u životu to što završava srednju školu a još uvijek nema iskustva sa curama. Slušajući svoje prijatelje i kolege kako pričaju kako su jebali ovu ovako, onu onako, naravno nije htio priznati da je još djevac nego bi lagao da je jebao već nekoliko cura. Osobno mislim da nije lagao ništa više niti manje nego većina njegovih kolega i prijatelja.

Alen F je smatrao da je ključni problem u tome što se je doselio u grad tek sa roditeljima tek kad je krenuo u srednju školu. Prije su živjeli u manjem mjestu gdje za razliku od velikog grada svi mještani poznaju jedan drugog, svi zalaze na isto mjesto, svi se druže i zabavljaju, mladi se vikendom opijaju… jasno da je u takvom okruženju lakše „okrenuti” curu nego u gradu gdje već u samom startu imaš nekoliko prepreka više. Nije Alen F neki povučeni momak, ali je dobro odgojen i pristojan i nije mangup, što mu također ne ide u prilog. Iako to ljepši spol nikad neće priznati, jasno je da mangupi privlače cure više nego dobrice. Ipak najveći problem je bio to što i njegovo društvo iz škole kao i društvo iz kvarta ne izlaze van u noćni provod s namjerom da se zabavljaju sa curama nego u najbližem kafiću popiju malo i idu kući.


Zato je Alen F bio primoran oslanjati se na društvene mreže. Ostvarivao je kontakte sa curama preko fejsa, instagrama, snapa, tik toka… ali sve bi uglavnom ostalo na prijateljstvu. Bio je prijatelj sa mnogo cura i našao se u začaranom krugu friendship zone iz koje je gotovo nemoguće izaći.

Stoga je Alen F odlučio pristupiti stranicama za upoznavanje ali ni tu nije išlo glatko jer većina popularnih stranica traži potvrdu identiteta ili slikom, ili google računom, socijalnim mrežama ili pak kreditnom karticom.

Ipak je bio uporan i pronašao je website koji nije nije bio toliko rigorozan prilikom registracije. Ispunio je podatke, naravno, prevario je malo za godine, stavio svoju sliku i profil je bio kreiran. Istina da je tamo bilo mnogo fejk profila ali ipak se moglo pronalaziti osobe. Broj lajkova po dano je bio čak pedeset a moglo se porukom kontaktirati desetak osoba dnevno. Alen F je dobro znao engleski pa mu nije bio problem komunicirati sa ljudima širom svijeta. Ostvario je prve kontakte, počeli su prvi razgovori, prva hotanja, prve razmjene golih slika i razmjena profila socijalnih mreža.

Danima i noćima je bio na stranici i čekao odgovore ženskih osoba svih godina, rasa, vjera i nacija. Za njega ovo bio najveći uspjeh do sada. Iza zaslona svojeg laptopa Alen F je postao sasvim druga osoba.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx