Kumstvo sa Romima 5 i 6 deo

Nervi oko sfinktera su bili u ekstazi a bol od širenja minimalna. Bekim je izvlačio prst, nanosio još loja koji je prosto ubacivao u dubilu mog dupeta.
Niej mu bio prvi put
-”Babo i ja jebavamo ženska dupeta….dodju žene da im prodžaamo čmareve da bi lakše davale muževima i momcima….” govorio je dok me je podmazivao za jeb. “Ponekad momci sami dovedu devojke da im skinemo djanu i čmarićima”
-”A mojom mami….?”
-”…..I tovjoj mami. Ali njena je bila već proširena kada mi ju je dala”
Svršila sam glodjući guzom njegov prst našta se Bekim samo osmehnuo

Osetila sam przninu.
-”Nećeš dva prsta da mi staviš?” Pitala sam
-”Nećemo da gubimo vreme, kurac će to da odradi. Obrezan je i lakše uleti u bulju….”
Ćutala sam pred rečima majstora…. osećala kako vazduh miluje ulaz mog anusa i čini mi se čak ulazi u gušnje cdrevo koje se nije zatvaralo posle prsta…valjda je loj uradio svoje….
Osetila sam levu Bekimovu ruku na svom kuku… a onda osetila veliki glavić na ulazu u moje guzno carstvo. Zastresla sam se blago. Dobro me je fiksirao, čvrsto pritisnuo za kuk da ne mrdam.Malo je upro kurcem o moj anus.
-”Milice…napni se kao da hoćeš da kenjaš, opustiće ti se crevo i čmar a kurac će lako da ti uteramo”
Same reči su mi pričinjavale uzbudjenje.
Zgrčila sam stomak iz sve snage i pritisla creviam što sam čaje mogla. Bekim je to osetio i gurnuo kurac napred.
Anus iako dobro nalojan, niej se lako predavao, i ciganski kurac je morao nekoliko puta da dobro upre glavićem u njega a ja da se napinjem sve dok uz bol, glavić niej praktično proleteo odjednom u dubinu moje utrobe. Bol širenja čmara koji se obujmio oko ciganskog kurca me je prenula, a li je Bekim dohvatio prstima moju picu od ispod i u sekundi talasi orgazma su mi zatresli telo, pojačani predivnim bolom iz guze.
-”Milice…kako si guza glodje moj kurac”
Drhtavim glasom upitala sam ga “Da li ti prija?”
-”Da” i gurnuo je kurac dalje….. svojim obrezanim kurcem osvajao je centimetar po centimetar moje guze, širio mi creva
-”Pritiskaj juš kao da kenjaš, da ti crevo bude rašireno…zato tako dobro ti ulazi”
I slušala sam svog ljubavnika, grčila se dok mi je kurčinu instalirao u moje dupe.
Ubrzo kukovima je udario o moje buzove.
Od snage njegovih bedara, pustila sam svoej guzove i rukama se oduprla o ležaj na podu.
Udario je kukovima koš dva tri puta, kako bi iskazao svoj uspeh, uspeh romskog ljubavnika u osvajanju nutrine bele devojke i kako bi mi zabio i poslednji milimetar kurca.
-”Kako ti je utroba vrela, Milice…..primaš kurac kao zaljubljena ciganka”
-”Sada sam tvoja Bekime..”
-”Moraćeš i sa babom mojim, tako su nam običaji….ali on će te prvi u pizdu pa ću i ja da ti je zalijem semenom posle babe…”
-”Ako je tako običaj…uredu” rekla sam prepuštajući se svojoj ciganskoj sudbini koja je užitak svim ženama naše porodice…
Bekim je počeo da kruži kukovima i tako mi širio i masirao čmar svojim kurcem. Iako maksimalno napet, moj anus je užicao isećajući obim Bekimovog kurca.
-”Da mi s emalo navikneš i opustiš” rekao je
Moj stomak je bio namiren i opušten dok je plima sreće kretala od Bekimovih kukova, preko veličanstvenog obrezanog kurca koji je uspešno osvojio još jedno belo dupe, preko mog debelog creva do želuca….prosto sam osećala.

Bekim je polegao po mojim ledjima, nateravši me svom svojom težinom da stomakom legnem, kada su mi kolena popustila.
Bila sam pritisnuta tako da je Bekim svu težinu preneo na svoj kurac koji mi se maksimalno saterao u dupence. Čini mi se da mi iznutra dodiruje želudac…
Podvukao je šake pod moje sise i stegao ih a ja sam se meškoljila levo desno da ih što bolje uhvati, boreći se sa nejgovom težinom. Počeo je prvo malo a podom lagano ubrzavajući da me jebe karlicom. Kurac mu niej mnogo ulazio i izlazio ali sam osećala divno trenje preko sfinktera a učinilo mi se i još negde u dubini, valjda je užitaj preko nerava uhvatio u debelo crevo…ili sam u bunili tako mislila.
Loj je lepo odratio, anus mi se raširio i ipak je malo bolelo…možda i više je bolelo ali meni je bilo lepo.
Bekim se trudio da mi stiska sise čas elvu čas desnu dok mu je čurac rovario po mom dupetu, Stiskao je levu, desnu, pa obe zajedno i onda bi se zakucao do kraja, a ja bih jeknula. On em je utišavao da nas enko ne čuej ako udje slučajno….a niej mi bilo briga i da su si poredjani i da nas gledaju i njegovi i moji, ja sam davala svoej dupe mom ciganskom ljubavniku. Davala sam sebe. I uživala da budem ciganska jebulja.
Niej me bilo briga šta misli o meni. Niti ko drugi, primala sam taj crni kurac kako sam znala i umela u želela da ovaj jeb u čergi traje što duže. Čitavu večnost.
Ubadao me je i u stranu, levo desno, sebi činio čare i užitak. Da bolej oseti moj čmar okos vog kurca. Ja nisam imala snage više nizašta, predala sam se potpuno pretvorena u kučku koja se jebe.
U sobi više niej bilo ni malo svetla, jeb je trajao, ja sam doživela orgazam za orgazmom, pica se grčila…a sise…više nisam osećala… tu gde su sise osetil asam mušku snagu, i neki predivni užitak, koji boli ali je neverovatan…

-”Blizu sam, Milice….”

Stranice: First -- ← Previous -- ... -- 2 -- 3 -- 4 -- ... -- Next → -- Last

2 Komentari
 1. Neko69 says

  Odlicna prica. Imas li jos nastavaka? 🙂

  Rating: 4.3/5. From 3 votes.
  Please wait...
 2. ikarus22 says

  Pročitao na dah!

  Još nije ocjenjeno, ocjeni prvi...
  Please wait...

Komentiraj

New Report

Close