Željela je da ju punim usred šume

Bio je to vreli letnji dan, nedelja popodne. Planirao sam sa Nelom da odemo na piknik u jednu šumicu izvan grada, što se to njoj jako svidelo. Oboje smo znali da će to biti jedno novo i zanimljivo iskustvo koje nismo do sada probali. Pa smo se spakovali i krenuli kolima. 

Došavši u šumu na odmaralište, Izabrao sam jedno zgodno mesto za parkiranje, gde smo se raspakovali i počeli da jedemo. Nela, kao i ja bili smo veoma lepo raspoloženi, zaljubljeni i srećni. Privodeći kraju večeru, uhvatio sam Nelu za ruku i poveo je u kratku šetnjicu kroz šumu. Na osnovu mog držanja, pogleda i osmeha mogla je da predpostavi šta sam nameravao. 

Došli smo do jednog stola i klupe na koju sam je podigao i krenuo da je ljubim strastveno i u početku lagano. Uzvraćala mi je poljupce i želela da ne prekidam jer smo oboje baš uživali. Hlad i ladovina, miris leta, zvuk ptica u šumi, nas dvoje sami, taj ambijent je bio savršeno mesto za sex koji smo želeli i Nela i ja. 

Počeli smo da se skidamo goli, prvo sam se ja skinuo, pa sam onda Nelu svukao i po ko zna koji put video to njeno prelepo izvajano telo koje se lepilo uz moje. Sela je na sto, dok sam ja kleknuo i počeo da joj mazim ribicu, lepo lagano prstima, ubacio sam jedan pa drugi pa treći, prstenjačio sam je, dok je ona uzdisala i držala me za glavu, uključio sam i jezik u igru, i liznio polako klitoris, tada je Nela zadrhtala i povukla me malo noktima po kosi, pička joj je bila mokra jako. Baš mi se sviđao njen sladak ukus, jeo sam je desetak minuta i uživao maksimalno u njenim sokovima. Kita mi se ukrutila dok sam je oralno zadovoljavao, ustao sam tako sa nadignutim kurcem, a Nela mi je počela pušiti toliko dobro da sam prevrtao očima od uzbuđenja. Lizala mi je glavić i sisala ga a onda jezikom celog ga polizala kao sladoled i gurnula ga celog u usta do krajnika. Volela je da je gušim sa kitom da joj suze teku, što sam joj i radio i to nas je dodatno palilo.

Završetkom predigre okrenuo sam Nelu preko stola, legla je na stomak, raširila nogice malo i onda sam joj nabio već tvrdu kurčinu, do jaja sam joj gurao i stenjao. Naši uzdasi odzvanjali su tim delom šume, pljeskao sam je po guzi, i rasturao picu od pozadi, slivali su se sokovi po mojim jajima, a znoj je prštao po njenim leđima. Napokon sam izvadio kitu i isprkao je po leđima, tako da je vrela sperma se našla dužinom njene kičme.

Okrenula se prema meni i stavila ga u usta da ga očisti i pokupi svaku kap i spremi ga za naredno prskanje. 

Napravili smo kratak odmor, a onda nastavili sa jebanjem s tim da je sada Nela bila dominantna. Legao sam na sto, a ona me zajahala.

Prvo je počela nežno da meša pičkom na mom kurcu a onda je ubrzavala, a pička je toliko bila mokra da sam osećao kako curi po meni. Klizila je lepo, sise su se tresle, a ja sam ih povremeno držao rukama, tako nežne i lepe grudi ima moja Nela.

Rekao sam joj da ću uskoro svršiti po drugi put, na šta je klimnula glavom i rekla mi: napuni me Nikola želim tvoju vruću spermicu u sebi, ajdee puni meee srećoo.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj