Sexy instruktor auto škole

Zdravo, ja sam Jovana, imam 18 godina, i pre par meseci krenula sam u auto školu. Nije me to nikad zanimalo, ali sam bila primorana, roditelji su me naterali.

Jedina pozitivna stvar u svemu ovome jeste moj instruktor Petar. On je ’96 godište, visok je 180cm i vrlo privlačan i lep, a kod njega su najbolje vožnje, ako me razumete. Kada sam počela sa časovima, odmah sam primetila da sa njim može otvoreno da se priča.

U početku mi je bilo vrlo neprijatno, nismo imali zajedničke teme, ali kako je prolazilo vreme sve više i više smo razgovarali. Postao je otvoreniji, i jednom prilikom me pitao da li imam dečka. Postidela sam se i rekla da sam mlada za te stvari, a ni sama ne znam koliko sam ih već primila do sad. Taj razgovor se završio, a vožnje su se nastavile i svaki put smo postajali sve prisniji i bliži.

Jednom sam pre časa videla nekog poznatog lika kom sam se javila, i odmah sam osetila zavist i ljubomoru sa Petrove strane. Kad sam ušla u kola, odmah me je pitao ko je to i kako se znamo. Odmah sam mu nadrkano odgovorila da to nije njegov problem. On je odmah skočio i rekao da sve mora da zna o meni, ipak je on moj instruktor i to se desilo na času.

Svaki čas se sve više približavao mom telu i postali smo intimniji. Jednom prilikom auto se nije nalazio u auto školi, pa smo čekali pola sata i za to vreme popili jednu kafu i pričali o svemu. Skontali smo da nas iste stvari privlače. Nakon te vožnje, započeli smo jednu neobaveznu vezu koju smo započeli žestokim sexom.

Bilo je fantastično i vrelo, a svaki put je bio sve bolji. Njegov penis i telo su me dovodili do ludila, kao i njega moje. Obožava moje butine kao i sve ostale delove tela. Naša veza se svodi na taj žustri sex, ali to nam oboma odgovara. Petar me je dobro razradio i zahvalna sam mu na tome.

Nadam se da će se ova veza nastaviti i nakon mog polaganja, a ja ću se potruditi da padnem par puta ahahhaha.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj