Nestašna supruga (početak)

Nestašna supruga …. početak

Dugo smo supruga i ja razmišljali o cuckold varijanti, palili se na to, ali nije se po tom pitanju preduzimalo ništa duže vreme.

Inače,mi smo bračni par iz Vojvodine,ja sam pre desetak godina ima 40 a supruga 36…. Cela priča je počela iz nekih bezveznih razgovora o pravima muškaraca I žena,pa se postavilo pitanje,da li žena može isto što I muškarac.

Jednom prilikom sam joj dao odgovor,neka nađe i ona nekog jebača,ali da bude diskretno,zbog okoline. Od tada nije imala mira …..

Počele su razne prepiske preko drušvenih mreža,ali ništa konkretno,nailazila je na neke likove koji su jaki samo na tastaturi… Razmišljao sam odakle da počnemo,kako da pokrenemo celu priču…. I onda,dobih ideju…… Obzirom da sam studirao u Subotici, pre mnogo godina, sećao sam se kako smo, kao studenti, cirkali pivo po barovima I gledali kako bi poševili nešto, pričali masne price I viceve, maštali……. haha….

Razrađivao sam celu ideju nekoliko dana pa onda izneo plan pred suprugu…..Imao sam utisak da njenom snebivanju nema kraja….kao da je sumnjala da će pasti u mojim očima….

– Vidi,rekoh,predlažem ti,da u petak veče,odemo za Suboticu,to je prilično daleko odavde,tamo nas ne zna niko. Moći ćeš da izabereš od studentarije,koga hoćeš a biću ja uz tebe. Moraš da razlučiš u glavi,da vodimo dvostruki život. Obuci se kao kurva I ponašaj se tako,došla si da se jebeš….kad se sve završi,presvlačenje u normalnu odeću I pravimo se ludi,sve do naredne prilike….razmisli…..

Ona se samo nasmešila I kratko rekla:ti si lud…..hahhha


Naredna dva dana trajale su opsežne pripreme….Bila je vidno dekocentrisana za bilo kakav posao,počela je da kupuje I priprema odeću…nove čizmice sa visokom štiklom,kurveće prave…..čak sam na momenat,video da na laptopu gleda slike kurčeva…..odmah ga je sklonila kad sam prišao bliže ….hahhhah

Došlo je I to veče,petak veče ……još pre puta je bila sva rumena….Opusti se rekoh….Uz osmeh je procedila: Lako je to reći …..

Na ulasku u grad je počela da se presvlači u kolima….U jednom momentu sam joj rekao da skine grudnjak.

Ona je na to odgovorila:Pa videće mi se bradavice kroz tanku majcu…

Naravno,rekoh I treba da se vide….Sad si spermuša koja je došla da se jebe,zar ne ? Ah,da,odgovorila je …..

Kita mi je već bila kao kamen….


Odmah smo našli već dobro poznat bar,za koji sam znao da posećuju studenti……Došli smo malo ranije,pre svirke I pre nego što krenu sa alkoholisanjem naravno…..

Ugledao sam dva krupnija tipa,koji su sedeli u ćošku….Supruga I ja smo se domunđavali na ulazu:

Pitah je na uvce:Hoćeš kod one dvojice?

-Pa neću valjda,spavati s dvojicom?

-Bogami,hoćeš,ako sve bude kako treba…šta kao,ne bi mogla da središ obojicu?

-Ajde,ne komplikuj sad……

Imao sam utisak da je htela da mi kaže kako nije kurva,ali se ujela za jezik ….na vreme…hahhha

Priđosmo stolu:Jel slobodno momci?

-Naravno,odgovoriše,više začuđeno,jer se ovo ne dešava baš svaki dan….

-Ni nama,verujte……

Počesmo neku neobaveznu priču….opušteno upoznavanje,da bi jedan od njih,onaj krupniji sa bradom, Miloš,rekao da žive u jednom dvorišnom stanu,privatno,nedaleko od bara,gazde ih obilaze samo prvog u mesecu….

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx