Odglumio sam zabunu i jebao ženinu majku – Drugi dio

Odglumio sam zabunu i jebao ženinu majku Drugi dio

Punicu sam punio svakodnevno, voljeli smo se, koristili svaki trenutak da se približimo jedno drugome.
Stalno mi je govorila kako joj je sa mnom prelijepo, da doživljava najljepše trenutke, ali da moramo tajnu čuvati najčvršće.


-Vojin bi me ubio, ćerka bi me se odrekla, rodbina bi me popljuvala, to bi bio moj kraj. Svjesna sam šta sam uradila i da nema povratka na staro. Jasno mi je da ne mogu dugo izdržati bez tebe, tvoj kurac me vratio u život, govorila mi je Koviljka.


Vrijeme je prolazilo, sinčić je rastao i stasao za jaslice. Ja i punica smo se viđali povremeno.

Narednog ljeta spremali smo se za more. Išli smo ja, supruga, sinčić i punica. Napunili smo „mondea“ svim i svačim i krenuli ka Crnoj Gori. Nismo žurili, išli smo na sigurno.


Nas troje smo se smjestili kod Žarka, starog prijatelja, punica kod jedne bake , u kući pedesetak metara od naših apartmana.


Klinjo se igrao u plićaku, uživao, jeo i spavao. Supruga je bila uz njega, ponekad bih ga ja pazio da se ona osvježi u moru. Išla je često u vodu i sa punicom. Mjerio sam ih obje otpozadi dok su guzajući ulazile u vodu i osvajale plićak. Kurac mi je pulsirao i dizao se.


-Kad ćemo se moći pojebati, upitala me tiho punica.
-Sutra ujutro, ja se dižem rano, žena će zajedno sa malim duže spavati. Znam to sigurno.

Tako je i bilo.


Ustao sam već u šest ujutro, izašao vani, pio kafu i čašicu crnogorske loze. A onda se na njenom prozoru pojavila punica. Golih sisa. Ubrzo je navukla zavjese. Znao sam šta me čeka.


Za svaki slučaj sam napisao ceduljicu da sam otišao do „Roda“ marketa i da ću ostati na kafi.

Ušao sam kod punice, dočekala me je gola i vrela.


Zaključao sam vrata za sobom i odmah se u nekoliko koraka do nje svukao. Kurac mi je već bio tvrd, osjetio je njenu pičku.


Legao sam na njen ležaj, pomilovala mi je jaja, potom glavić i stratsveno otpočela pušenje. Ubacio sam joj prvo jedan, a potom i drugi prst u pičku. Ječali smo oboje.


Ubrzo sam joj zadigao noge na svoja ramena i malo žešće ušao do jaja u nju.


-Ti zete jutros nisi ni malo nježan, zabio si ga u sekundi, reče punica.
-Tako je tvoja slatka vlažna pička i očekivala. Noćas sam oko dva bio budan, digao mi se na tebe, ali morao sam jebati tvoju ćerku. Bojao sam se samo da te u zanosu ne pomenem.


-Kako se jebe mamina ćerka?
-Super je jebačica, ali ti si za nijansu bolja, pička ti je vrelija i bolje radiš kukovima kad sam u tebi, rekao sam joj iskreno.
-Mnogo sam noći , dana, mjeseci i godina bila željna kurca, dobroga kurca. Kurčine poput tvoga. Mislila sam da se nikad u životu nećemo pojebati. Prevarila sam se na sreću.


Pojačavao sam tempo, zabijao ga junački u punicu, stiskajući joj obje sise, gledajući je u oči. S vremena na vrijeme sam se spuštao da nam se jezici susretnu.


Svršavala je glasno, izdizala je kukove, pričala je nesvjesno.


-Jebi me ljubavi moja, jebi me jače nego ćerku, ona te ima kad hoće. Jebi me i ne žali.

Svršavali smo oboje, jako, istovremeno i žestoko. Ostao sam u njoj čekajući da mi se kurac potpuno opusti, ljubio sam joj prelijepe sise.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx