Seks u disco clubu sa nepoznatom ženskom

Jedne subotnje večeri otišao sam u jedan disco gdje je te noći bio ženski striptiz. Onako pomalo pijuckao i čekao da se dame pojave.

Negdje oko ponoći počele su plesati,dvije onako dobre ženske,silikonske velike sise,čvrste guze. Plesale su i polijevale se nekim šampanjcem,ljubile se,lizale jedna drugu,bilo je doista napaljujuče. 

Tijekom tog njihovog plesa primjetio sam da me sa druge strane promatra jedna ženska.

Bila je onako tamnog tena,dalo se naslutiti da nije iz hrvatske.

Imala je na sebi kartku crnu haljinicu,a u licu je bilo neodoljivo jebozovna.

Razmijenili smo tako nekoliko puta poglede i to me jako napaljivalo. Ove dvije striptizete su se do kraja skinule i slinile jedna po drugoj,kurac mi se dignuo i jedva sam čekao da dođem kući i izdrkam se.

Ta ženska s druge strane je podigla lagano haljinicu i dirala se po pici,nisam mogao vjerovati,a pogled nisam skidao sa nje. 

Tako gledajući u nju primjeti sam da je došla sa nekom ženskom sa kojom je počela razmijenjivati poljupce.

Tako sam se pomalo razočarao i otišao na wc,razmišljajući kako ču polako krenuti kući.

Prao sam ruke kad me najednom netko povuče i gurne na zid,bila je to ona djevojka sa kojom sam razmjenjivao poglede.

Iz blizine je bila još bolja,one napučene usne,lijepo lice,za poželit.

Nije mi rekla niti jednu riječ,nagnula se na umivaonik,podigla onu kratku suknjicu ispod koje je imala crne tange koje su savršeno pristajale uz njenu guzu. Do tada nisam u životu vidio ljepše dupe,savršeno je izgledala. Odmah sam kleknuo iza nje i počeo je ljubiti po guzi, odmaknuo tange i lizao joj picu. Vidio sam da joj se sviđa jer je glasno stenjala,kao da smo negdje sami, a ne u disco clubu. Pošto me tako jako napalila,nisam gubio vrijeme. Ustao sam, izvadio sam kurac koji je bio tvrd kao nikad i polagano joj ga stavio u picu. Počela se nabijati sve jače i jače na njega,bilo je savršeno. Nakon nekih 10 minuta, izvadila je kurac, kleknula i počela ga pušiti.

One njene savršene usne prekrasno su klizile po mom kurcu,jedva sam se suzdržavao da ne svršim. Ustala je ponovno,podigla jednu nogu i počela se nabijati na njega sprijeda,spustio sam joj gornji dio haljine i počeo ljubiti prekrasne prirodne grudi. Zgrabio sam je za ono odlično dupe i jebao je kao nikad do sad. Nakon nekih 6-7 minuta osjetio sam da ču svršiti i polagano ga izvadio. Ona je kleknula i počela ga drkati,lizala ga je jezikom i čekala da svršim.

Izbacio sam toliko sperme iz sebe da ni sam nisam mogao vjerovati. Bila je pošpricana svuda,po sisama,licu,kosi. Nisam joj nista govorio,podigao sam je i nagnuo da opet vidim tu guzicu. Povukao sam joj tange dolje,bila je zbunjena,raširio joj dupe,navlažio prste i stavio joj u guzu. Ispočetka se opirala no onda se opustila. Kurac mi je ponovno očvrsnuo i polagano sam joj ga pokušao staviti. Nije išlo lako,ali uspio sam. Nabio sam joj ga do kraja,na što je ona glasno stenjala. Lupali su nam po vratima,jer je stalno netko ulazio i izlazio iz wc-a,no nismo se obazirali na to. Bio mi je to prvi analni sex i svršio sam ponovno nakon nekih 5 min. Naravno,nisam ga vadio već joj svršio u to savršeno dupe.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx