web hit counter

Upoznavanje preko Facebook i seks na plaži

Nedavno, tijekom zime da budem precizan, upoznao sam jednu malu preko fejsa. Imali smo skoro desetak zajedničkih prijatelja na fejsu, a kako smo sve više chatali preko messengera ispostavilo se da imamo čak tri zajednička prijatlja uživo. Što i nije baš neki slučaj na takvim stranicama. Od onih običnih porukica i svakodnevnih tema u tri [...]

Nedavno, tijekom zime da budem precizan, upoznao sam jednu malu preko fejsa. Imali smo skoro desetak zajedničkih prijatelja na fejsu, a kako smo sve više chatali preko messengera ispostavilo se da imamo čak tri zajednička prijatlja uživo. Što i nije baš neki slučaj na takvim stranicama. Od onih običnih porukica i svakodnevnih tema u tri smo mjeseca došli i do onih malo škakljivijih i intimnijih.

Ja sam bio bez cure, tako da ne iznenađuje moja ovisnost o netu, a ona je baš nekako prolazila kroz fazu prekida sa sadašnjim dečkom, pa sam joj bio neka vrsta utjehe i onaj tko će ju saslušati. Onda samo se počeli čuti i telefonom, pa smo znali razgovarati dosta dugo, a sreća je bila da smo bili na istom mobilnom operateru, da bi me na kraju pozvala da dođem kod nje na more ovo ljeto. Prihvatio sam odmah, bez obzira što sam i ja živio u gradu na moru, ali mi se činila kao primamljiva i dobra za malo promjene.

Jedva sam dočekao da se konačno oslobodim faksa i svih mogućih obaveza, pa sam napokon otputovao kod Lorene u Istru. Znao sam da Poreč ima dobar oćni , a ni preko dana nije bilo ništa lošije, tako da sam se pripremio za dobru zabavu. Što se tiče Lorene, nisam očekivao ništa, iako smo se znali malo izgubiti u lascivnim porukama, a koji put i u razgovoru, pa smo dva puta do sada odradili i telefonski . Prvi put je bilo spontano, a drugi put smo ga napravili sa očitom namjerom. Iz nekog dosadanjeg iskustva, a i iz razgovora sa frendovima, znao sam da ne mogu očekivati isto, ali da se nikad ne zna.

Lorena me dočekala na autobusnom kolodvoru, jer sam ja idiot odlučio pustiti auto doma, kao trošak je i nema parkinga, te slične gluposti koje sam slušao od staraca. Oduševila me čim sam ju ugledao. Bila je malo niža od mene, ali fenomenalno građena, blistavog osmjeha i duge izblajhane kose vezane u rep. Kratke hlačice su naglašavale njene duge osunčane noge, a majica bez rukava i totalno prozirna, skrivala je bujno poprsje. Bacila mi se u zagrljaj, pa smo se i poljubili.. u usta. Iskreno, nisam očekivao to, ali nisam imao ništa protiv.

– Konačno da te upoznam uživo! ! ! -rekla je sa osmjehom od uha do uha.
– Ljepša si uživo.. -rekao sam i ja sa širokim smješkom, a ona se samo veselo nasmijala i nakrivila glavu.
– Pa nisam baš takva.. -zatim me povela pod ruku do njenog auta, malog smartića, pa sam se pitao kud sa stvarima.

Uspjeli smo smjestiti stvari, pa smo krenuli do nje malo van grada, a kako je rekla prečicom je do centra nekih desetak minuta hoda, mada mi je izgledalo puno više. Kuća je bila okružena velikim vrtom sa gustim zelenilom, a intenzivan miris bilja je izazivao glavobolju. Pokazala mi je sobu gdje ću spavati, pa mi rekla da djelimo kupaonicu, a da su njeni starci na drugoj strani kuće. Ovo je bila inače soba od njenog brata koji je pomorac, pa ga nema naredna dva mjeseca doma. Ja sam rekao da se idem otuširati, pa da bi mogli na plažu, a ona je samo kinula i rekla da se ide presvući. Vidio sam da su vrata kupaonice prema njenoj sobi otvorena, pa sam ju mogao vidjeti dok se je presvlačila. Osjećao sam kako mi se kurac diže dok sam gledao u njene gole grudi i obrijanu picu pa sam brzo otišao pod tuš. Ona je već bila dolje kad sam došao, pa smo brzo otišli na plažu. Tamo je bila već njena ekipa, pretežito ženska, osim dva tipa koji su bili sa svojim curama. Skužio sam da su oni ekipa uglavnom iz škole, a samo sa dvije je i odrasla. Brzo sam se uklopio, jer sam društven i nemam problema sa komunikacijom. Tako sam skužio da jedan od tipova ide na moj faks, ali je godinu mlađi, pa smo imali zajedničke teme. Ubrzo me Lorena povukla u vodu, pa smo malo plivali i došli do onih oznaka koje su držale čamce, jet ski i glisere van dosega kupača. Odjednom me ju upitala:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx