Moja žena je kurva 4

Naš sexualni život je zaista postao raznovrsan i dosta pervezan. Supruga je zaista voljela sex i uživala je u njemu a mene je svaki put sve više i više ponižavala i iskorištavali za njene igrice, što je meni i odgovaralo.
Moja žena je kurva – 3
Tako jedno nedeljno popodne iz grada mi je donijela vrećicu s poklonima za mene evo ti ovo ćeš večeras sve navući na sebe, imate ćemo goste i hoću da budeš fina i poslušna jeli jasno, da draga odgovorio sam. I oko 19 sati uvečer rekla mi je da se spremim gosti dolaze oko 20 sati pa da budem spremna. Iz vrećice sam izvadili robu i počela se spremati, prvo sam obukao crvene tangice koje su mi se baš duboko usjekle u guzu, zatim crveni grudnjak, crvene mrežaste samostojeće čarape, kratku crnu suknjicu, bijelu bluzu, crnu mašnu oko vrata te crne štikle, stavio sam dugu crnu periku, našminkao se, ma bio sam zgodna seka-peka. U 20:00sati neko je pozvonio na vrata otvorio sam na ulazu su bili četiri meni nepoznata frajera stsrji od mene i što je zanimljivo svi su bili po debeli. Ušli su u stan uveo sam o u dnevni gdje je ih dočekala moja žena svi su sjeli i žena mi je rekla sluškinje donesi nam nešto da popijemo. Svi su uzeli rakije koje su ispili naiskap pa sam im ponovo natočio, ispijali su rakiju za rakijom pričali smijali se eno dobacivali pogrdne riječi kao vidi papka, gdje si kujo, sada ćemo da ti jebemo ženu a i tebe. Napokon su se raskomotili, te su ostali samo u gačama a moja žena je bila gola pijana i napaljena, počela im sisat kurčeve, ja sam stajalo sa strane i nijemo posmatrao također sav uspaljen, napokon mi je žena rekla kujo uzmi se posla i ovome čili ovdje lijepo popuši kurac, nije mi trebalo dva puta govoriti klekao sam se pored jednog od njih koji je sjedio u fotelji, svukso mu gače iz kojih je ispao lijep primjerak, spreman sam ga uzeo u usta i počeo cuclati kako je me žena naučila, ubrzo mu je narasto u mojim ustima koja je cijela ispunio, on mi je rekao da legnemo na pod te me je opkoračio i počeo tucati usta, gušio sam se s njegovim debelim kurcem a stomaka me je ufsrao u čelo i nije mi dao da se milimetar po mjerim u rzo je se počeo tresti i uz jedno veliko ah svrši mi usta ne vadeći kurac iz mojih usta sve sam spremno progutao i oblozao mu kurac do zadnje kapi U međuvremenu žena mi je bila u sendviču, nabijali su je žestoko u pičku i šupak dok ju je treći tucao usta, nakon par minuta svršili su joj u pičku i šupak, izvadili kurčeve i dali meni da ih poližem, lijepo sam ih očistim jezikom i dao se na lizanje ženine pičke i šupka a ovaj što je jebavao usta prišao mi je s leđa i na moje veliko zadovoljstvo mi ga zabije u šupak, i tako dok sam lizao spermu njegovih jarana iz šupka i pičke svoje žene on me je počeo jebavati ah kako je bilo divno nakon par minuta dok sam bio uro jen svojim licem u ženinu pičku frajer mi je svrši duboko u meni Ustao sam sav umazane spermom po licu i napunjenog šupka i osjećao se izvrsno, a žena nije mogla ustati koliko su je slomili tucanjem. Samo me je gledala s nešeči se zadovoljno te mi rekla nadam se da si uživao samo slijedeći put tebe će sve četvorica da jebu a ja ću samo da gledam
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
4 Komentari
  1. Boško komentira

    Vidiš kako je supruga tacno znala sta voliš-da primiš kurac koji je tucao i nju. Baš nam napiši jel održala obećanje da će da tucaju samo tebe a ona da gleda. To bi bio njen totalni uspeh-da napravi od tebe kurvu, da voliš kurac kao i ona. Pošto primate isti kurac ili kurčeve, niste više muž i žena nego sestre po kurcu. Super!

  2. jebi_mi_zenu komentira

    bravo, budi sretan, čuvaj ju, liži ju, ljubi ju, grli ju

  3. Boško komentira

    Nema te da javiš šta se desilo, jel te žena namestila jebaču? Hajde javi šta je bilo, nemoj da se stidiš.

  4. Cane komentira

    Ja sam svojoj namjestio jebaca a ja njenu mamu

Komentiraj