Promoterka Tamara

Pozdrav, ja sam Boško, imam 27 godina i živim u Banjaluci, RS. Visok sam 186 cm, imam 89 kg, tijelo zategnuto od teretane i iskustvo koje bih želio sa vama da podijelim jer mislim da se radi o zaista kvalitetnim turama seksa, a kako sam neko ko uživa u tom opijatu i nemam predrasuda, imam želju da i sami čitaoci uživaju u čitanju istih. Sve moje priče koje ću podjeliti ovdje su istinite osim što su imena djevojaka promjenjena. Pa krenimo!

Dogovorili smo se da taj petak naveče izađemo u lokalni kafić, gdje je bila svirka i promocija vina. Nas 5 smo zauzeli jedan separe i naručili 3 butelje vina. Atmosfera je bila dobra, vesela i opuštena. Pjevali smo, zezali se, smijali i pili. Poslije nekih 45 minuta sam je spazio. Sjedjela je na barskoj stolici, držala letke u ruci i posmatrala goste – promoterka Tamara (ime sam promjenio).

Imala je 23 godine, crnu kosu, crne oči, izuzetno vitka, zgodna djevojka, malo napadnije našminkana i punih usnana, a na sebi je imala reklamnu majicu kratkih rukava, uske farmerke i duboke čizme za visokom štiklom. Baš me je privukla na prvi pogled. Kako se društvo već fenomenalno zabavljalo, što zbog dobre muzike, što zbog alkohola, ja sam se malo izmakao, uzeo jednu barsku stolicu, svoju čašu vina i krenuo prema Tamari.

“Da li je slobodno kraj tebe?”, upitah je,

“Da, naravno, samo izvoli”, reče ona i blago mi se osmijehnu.

Uzvratio sam joj osmijehom. Upoznali smo se, ponudio sam je pićem, ali ona ga je odbila, jer nije smjela piti dok traje promocija. Nakon razmjenjenih prvih nekoliko rečenica uočio sam da je djevojka izuzetno inteligentna, vaspitana, obrazovana (bila je apsolvent na ekonomiji), svestrana i, prema mojoj procjeni, raspoložena da joj neko novi uđe u život. Razgovarali smo tako da smo rečenicu po rečenicu jedno drugom izgovarali direktno blizu uha, zbog buke, a ja sam tako najbolje osjetio njen parfem koji je u tim trenucima djelovao kao afrodizijak za mene. Osjetio sam hemiju i očigledno je bilo da smo privukli jedno drugo na prvu loptu. Razgovarali smo jedno sat-sat i po vremena, flertovali, smješkali se jedno drugom, a onda, tamo negdje oko ponoći moje društvo je krenulo dalje. Dala mi je broj telefona i rekla,

“Žao mi je što radim večeras pa moram ostati do kraja, a i preumorna sam. Hajde, javi mi se za neku kafu, da se vidimo kao ljudi, a ne ovako u ovoj ludnici.”

“Naravno”, rekao sam, “Čuvaj se, pa se čujemo.” Poljubili smo se u obraz, pozdravili i ja sam otišao.

Nedjelja, 11h ujutru, budim se, kuham kafu, uzimam telefon i šaljem joj poruku. Pošto je preko dana bila zauzeta, dogovorili smo se da odemo na piće naveče u 19h. Spremio sam se, obukao crnu košulju, stavio dobar sat i parfem, te pun samopouzdanja krenuo na dogovoreno mjesto. Našli smo se u njenom naselju, u kafiću gdje se uglavnom studenti okupljaju. Čekao sam je ispred, a ona je došla nakon 2-3 minute. Fenomenalno obučena, u neku kratku crnu, kožnu jaknu, kose svezane u rep, sa velikim alkama na ušima (koje se meni veoma dopadaju) i istim onim crnim čizmama.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx