Mala rođaka Lila

Sve moje priče neće biti klasične, na kakve ste navikli čitajući ovaj žanr na raznim sajtovima koji nude ovakav sadržaj. Takva će biti i svaka naredna koju budem objaviio. One će biti sofisticirane i potpuno istinite, naravno sa nekim malim dodacima, koji će ih učiti interesantnim za čitanje. Priče će biti nabijene erotikom, ali ne i prostotom.

***

I nakon tri i po sata putovanja, nekako smo se dovukli do hotela „Olimp“ na Zlatiboru. Po malo umoran od puta, lagano sam izašao iz auta, obišao sa leve strane i otvorio Lili vrata, koja se lagano budila i protezala. Haljina se skroz podigla, mogao sam i njene crvene tangice da vidim. Pogledala me je, uhvatila moj pogled i samo rekla – izvini.

Nema problema, kada je neka devojka tako lepa kao ti, treba da pokazuje ono čime raspolaže, rekao sam kroz osmeh. Ta situacija me je potpuno razdrmala i probudila, posetivši me koji je moj krajnji cilj. Želja da se što pre nađem između njenih nogu, bila je sve veća.

Uzeo sam njene i svoje stvari iz gepeka i krenuli ka recepciji.

Dobar dan, Stevan Marković, molim Vam proverite rezervaciju, rekao sam lepoj recepcionarki koja je nakon nekoliko trenutaka rekla, u redu je gospodine, izvolite karticu, treći sprat, apartman 309.

Krenuli smo ka liftu. Lila me je upitala da li sam do sada bio u ovom hotelu, jel su sobe dobre. Rekao sam joj da je hotel fenomenalan, da imaju zatvoren bazen, saunu, teretanu, a da su kreveti veoma udobni i prostrani.

Došli smo do vrata apartmana, prislonim karticu na senzor i otvorim vrata. Izvoli draga, pogledaj, rekog zadovoljno Lili. Lagano je ulazila i na njenom licu je moglo da se vidi oduševljenje. U dnevnom boravku je bila ugaona garnitura od kože, dve fotelje i stočić. Veliki LCD ispod koga je bio dugačak ormar sa odličnim mini barom i sefom. Spavaća soba je bila prostrana sa ogromnim i visokim bračnim krevetom, iz koje se moglo izaći na veliku terasu koja je gledala na borovu šumu. Spustila je svoj nesesr na veliki bračni krevet i rekla – ja spavam ovde. Rekao sam, nema problema, imaš mogućnost da biraš. Najviše se oduševila kada je u kupatilu ugledala đakuzi za dve osobe.

Uvauuuu, kako je dobra ova kada, moram odmah da je isprobam, rekla je u jednom dahu. Rekao sam joj da sada nemamo vremena za to, nego da se na brzaka istuširamo i moramo da krenemo na predavalja. Moja sesija je bila prva po agendi.

Ušla je u kupatilo prva. Tuširanje je trajalo nekoliko minuta i onako samo u tangicama i brusu je izašla, bolje reći protrčala kroz dnevni boravak, uzvikujući izvni, izvini, izvini… i ušla u sobu da se obuče. Zaista je imala neverovatno telo.

Ušao sam i ja da se istuširam, ali namerno sam zaboravio donji veš.

Nakon 4-5 minuta sam izašao iz kupatila potpuno go. Kurac mi je bio u polu-diguntom položaju. Nije bilo moguće to iskontrolisati. Sve vreme mi je na pameti bilo njeno mokro i nago telo, od malo čas. Sedela je na fotelju i šminkala se. Prošao sam pored nje, onako sa skoro dignutom karom. Samo me je pogledala i rekla, jel smetam?

Taman posla, samo se ti šminkaj, i ja ću biti gotov za par minuta, odgovorih.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx