Konačno normalan seks sa normalnom ženskom

Isključio sam mobitel i deset dana proveo sa kolegom koji se osamio da bi u miru završio roman koji piše. Trudio sam se da ne mislim ni o čemu, da ohladim od svega i pokušam se vratiti normalnom životu koji sam imao prije onoga dana  i kada su se ostvarile fantazije kojih sam se stidio.

Kada sam se vratio, nazvao sam Jelenu i dogovorio susret s njom. Predložila je da to bude nedjelja popodne, da malo prošetamo gradom i iskoristimo posljednje dane ljeta. Prilično napunjen pozitivnom energijom krenuo sam u laganu šetnju prema centru grada do bašte caffea u kojem je čekala.  Zastao sam ispred i pogledom je tražio… Skoro mi je dah zastao kada sam vidio nevjerovatno lijepe ženske noge, prekrštene, koje kao da su odjednom iskočile ispred mene. Djevojka je čitala novine i nisam mogao vidjeti lice. U trenutku sam pomislio da bi Jelena mogla vidjeti kako buljim u njih i osjetih nelagodu, ali ubrzo se ona pretvorila u zbunjenost, jer je ta djevojka spustila novine i ja sam vidio upravo nju, Jelenu, koja je izgledala potpuno netipično za nju.

“Hej, stigao si…” – spustila je novine na sto, ustala i cmoknula me u obraz.

Izgledala je nevjerovatno. Njene divne noge su bile praktično gole, uski, isuviše uski šorc od jeansa je isticao njenu prelijepo oblikovanu poveću guzu. Ispod bijele košulje od lana, širokih rukava, nije imala grudnjak i dah mi je prosto zastao primijetivši dkako se rubovi njenih jedrih grudi ocrtvaju na njoj. Vezala je u lagani čvor, tik iznad pupka; njen stomak je bio zaobljen i divan.

“Sjajno izgledaš.” – zavodnički sam je pogledao ljubeći je u ruku i gledao pravo u oči.

Osjetio sam da je tiho uzdahnula, kada sam spustio usne na njenu ruku i pogledao je. Našminkala se skromno, ali jakim bojama i tako istakla ljepotu svojih krupnih crnih očiju, senzualnih usana.

“Sjajno izgledaš i divno mirišeš.” – nagnuo sam se i poljubio je u donji dio obraza, kako bi makar malo osjetila moj dah na svom vajanom vratu.

Osjetio sam da je malo zadrhtala, ali sam se pravio da ne primjećujem. Sjeli smo i naručio sam piće. Proveli smo dva sata u ugodnom i neobaveznom ćaskanju. Maksimalno sam se trudio da joj ne gledam ni u noge, ni u grudi, iako sam svakim trenutkom bio sve više uzbuđen.

Šetali smo gradom do navečer, a onda me pozvala da idemo kod nje, na piće. Poziv je bio prirodan slijed stvari, pa se nisam folirao da sam začuđen. Sve je govorilo da Jeca – želi seks. Njen hod, njeni pogledi, nehotični dodiri… U zraku se osjetilo koliko je ubuđena, koliko je napaljena.

Kada smo ušli u dnevni boravak nježno sam je zagrlio oko struka i šapnuo joj na uho: “Prelijepa si…” Spustio sam usne na njen vrat i polako počeo da je mazim. Uzdahnula je, mazno se okrenula prema meni i spustila usne na moje. Nježno smo se ljubili nasred sobe, jedva sam joj prstima dodirivao bedra, guzu preko šorca i penjao se po leđima… Naglo sam se spustio na koljena i savio do njenih stopala. Prešao sam jezikom, nježno, od zglobda preko koljena i butina jedne, pa druge noge, a onda joj u klečećem položaju stegnuo bokove i usnama počeo maziti njen stomak. Tiho je uzdahnula i spustila ruke na moju glavu. Milovao sam je po nogama i ljubio joj stomak, lupkao jezikom i kružio oko pupka…

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx