Mala dođi da vidiš kako ševim ovu napaljenu

Prošla su četiri dana otkada su se Karolina i Marko posljednji put vidjeli. Zbunjivao ju je, pomalo ga se bojala, zapravo nije znala boji li se njega ili onoga u što se pretvara kad je s njim, a s druge strane osjećala se sigurnom kraj njega. Neprestano je mislila o njemu, u svakoj situaciji. Dok se zezala na netu, kad je išla u prodavnicu, dok bi čitala… Recimo, nakon pročitane dvije-tri strane knjige, duboko bi uzdahnula spustila knjigu u krilo i zagledana u plafon sklapala oči tiho prošaputala: „Marko…“ Slike onoga što se desilo među njima redovno bi je uzbudile i nerijetko je posezala za paletom vibratora koje je imala i samozadovoljavala se maštajući o njemu. Samo jednom, smetnula ga je s uma.

Sinoć, u diskoteci, kada ju je Eva, pomalo pripita i napaljena od nekoliko plesova sa različitim muškarcima, koji su koristili svaku pogodnost da joj dodirnu guzu, utegnutu u ultra-kratki bijeli minić, priviju uz sebe, dodirnu grudi, prosto odvukla u garderobu (potpuno praznu u ljetno vrijeme), pomogla joj da se osloni na pult, zadigla suknjicu, pomjerila gaćice u stranu i spretnim pokretima jezika brzo dovela do orgazma. Sada se osmjehivala prisjećajući se kako je onda ona naguzila Evu, stegnula njene moćne guzove, zubima svukla gaćice i jebuckala je jezikom u guzu i natopljeno međunožje, a onda grubo gurajući dva prsta u njenu raspomamljenu pičkicu dovela do orgazma od kojeg je Eva vrištala i nadjačala muziku koja se čula u garderobi. Misleći o tome malo se ubudila, ali otišla je u kupatilo, istuširala se i ponovo obukla providnu, crnu spavaćicu kroz koju su se jasno vidjeli brus i čipkaste gaćice.

U mislima joj se ponovo javio Marko. „Gdje li je? Hoće li mi se javiti?“ – pitala se. Nekoliko puta uzimala je mobitel u ruku, da ga nazove, ili pošalje SMS, ali odustajala bi. „Možda ću mu dosađivati…? Ne želim biti dosadna…“ – nećkala se i na kraju odustala. Ali, mobitel je ubrzo zazvonio, bio je to on.

„Halo…“ – tiho i pomalo uplašeno, javila se.

„Dođi… Odmah!“ – rekao je kratko i prekinuo vezu.

Karolini je zadrhtalo u stomaku kad je čula njegov duboki glas, osjetila je kako joj se pičkica zgrčila i kako je ovlažila, u trenu. Nije stigla ni da pomisli gdje da dođe, da se zapita je li u redu da joj se tako obraća, kao da je on njen vlasnik. Zapravo, te dileme su joj brzo prošle mislima, do kojih joj sada nimalo nije stalo. U glavi joj je odzvanjao njegov glas, njegovo „dođi“, „odmah“, ponavljalo se, a iz lijepo sređenog međunožja sokovi strasti su već natopili gaćice. Osjetila je kako joj lice plamti, onaj talas koji prođe cijelim tijelom kad se neočekivano napali. Zadrhtale su joj usne pri pomisli na njegov izraz lica dok govori „Dođi…“, mobitel joj je pao na pod, i Karolina se u polusvjesnom stanju spustila na koljena stežući svoje sisice preko spavaćice. Bretele su joj kliznule niz ramena, pa je sada stezala gole grudi i uvrtala bradavice prstima, od čega joj je malena iscijedila još sokova. Legla je, oslonila se stopalima na pod i odigla guzu, spavaćica joj se zavukla prema stomaku i imala je otvoren pristup svom međunožju. Zavukla je ruku u gaćice, zagrizla palac druge ruke i jecajući počela da trlja svoju već skroz ovlaženu mačkicu. Trljala je polako, pa sve brže, opijali su je talasi naslade, u stomaku počelo da podrhtava, dodatno ju je palilo ono specifično mljackanje njene pice kada je sva vlažna.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx