Sexi cimerica

Ušao sam u stan u koji me pustila jedna od tri ćerkine cimerice. Došao sam po ćerkinom pozivu pa neznam već koliko puta. Uvijek je nešto trebalo a ja popustljiv kao i obično, letio sam na svaki njezin poziv.

Bila je moja ćerka jedinica i radio sam sve što je tražila. Tako je bilo i ovaj puta. Trebale su joj namirnice i njezina odjeća. Inače prva je godina pravnog fakulteta i dobro joj ide. Čisti predmete jedan po jedan i mislim da će ovu godinu završiti sa desetkom. Malo i zbog toga sam popustljiv pa sam joj udovaljao sve.
Cimerica, koja je otvorila vrata, je bila atraktivnog izgleda.

Zvala se Dragica. Malo niža od moje ćerke i mršavija ali je zato imala velike sise i oblu guzu. Par puta sam se zapitao kako se ona uopšte nosi sa tim veličinama. Imala je prirodno dugu i crnu kosu koja me je više palila od samog izgleda. Jedina koja bi joj mogla parirati je moja supruga koja je izrazito lijepa i zgodna žena, ali godine su na strani ove djevojke i odnijela je pobjedu.


Kada sam ušao u stan vidjeo sam da je sama. Upitao sam Dragicu;
– Dragice dušo gdje mi je Ajla.
– Na predavanjima. Ja sam danas slobodna i ostala sam da vas dočekam. Rekla je da će te doći.
– Dobro – rekao sam malo iznenađeno – Nije mi baš drago što je nema. Iako je rekla da će biti u stanu. A ja sam htjeo da je malo vidim prije nego što krenem.


Dragica se nasmijala i uzela stvari iz mojih ruku. Odšetala je do njezine sobe i ostavila stvari te se vratila. Stan u kojem su živjele bio je povoljan za iznajmljivanje a bio je ogroman. Ja sam insistirao da ostane u stanu nego da se muči u autobusu svaki dan od kuće na fax i obratno. Izađe i povoljnije a ima i svoj mir i slobodu za učenje. Sa još tri cimerice, koje su jednako plaćale sve režije, ispao je bagatela.

Dragica je bila druga godina geološkog fakulteta kao i njezina drugarica iz rodnog mjesta. Vanja je bila uštogljena mršavica, izrazito visoka djevojka koja se bavila košarkom. Treća cimerica Erna je bila kao i Ajla godina i išla je zajedno sa njom na pravni fakultet. Uglavnom bile su dobre cure i lijepo se slagale, kako mi je Ajla govorila.


Pomalo razočaran što neću vidjeti Ajlu, okrenuo sam se da krenem kući kada me je Dragica zaustavila riječima;
– Čika Sejo, Alma mi je rekla da vas zadržim u stanu dok ona ne dođe. Sjedite molim vas da popijemo jednu kahvicu.


Kako mi se lijepo obratila i ponudila kavu, inače popustljiv prema ženama kao i obično, prihvatio sam i vratio se u sobu. Sjeo sam za trpezarijski sto i promatrao Dragicu dok se kretala oko peći i pripremala sve za kahvu. Volio sam pariti oči na mladim komadima. Supruga je to odobravala jer je znala da ću se nakon toga dobro popaliti i onda sav svoj bijes istresti na njoj.

Ona je jadna plaćala za sve moje maštarije koje sam tog momenta zamislio. Kažnjavao sam je za svaku sitnicu a nju je to ispunjavalo. I sada sam osjetio ukočenost među nogama i jedva sam čekao da dođem kući kako bih je pošteno kaznio.


Prešao sam u dnevni boravak i zavalio se u udobnu fotelju. Posmatrao sam Dragicu dok je lepršala po kuhinji. Imala je na sebi kratke hlačice i malo veću majicu. Kroz majicu se naziralo da ispod nje nema ništa. Mokra kosa je govorila da se skoro okupala kao i na mjestima mokre hlačice. Izgleda da se nije uspjle a ni presušiti kako treba. Bio sam toliko uzbuđen da sam došao u iskušenje da izvadim kar i da ga idrkam tu pred njom, ili da se pokupim i odem kući i kaznim svoju ženu kao i obično.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Tempus
Tempus
Guest
16. prosinca 2022. 10:08

Ajla ili Alma?

1
0
Ostavi svoj komentarx