Sex sa sestričnom: Voljela bi probati tvoj kurac

Imao sam tada 18 godina i bila je neka svadba od nekog bratića, pa se skupila sva rodbina. Naravno da je onda bilo i pitanje smještaja, pa je mamina mlađa sestra sa mužem i kćerkom, a mojom sestričnom Dorom, odlučila prespavati kod nas. Moji starci u svojoj sobi, ujna i ujak u gostinjskoj sobi, a Dora je trebala spavati kod mene u sobi. 

Normalno da sam se pobunio, iako je Dora bila moja vršnjakinja, tj starija dva mjeseca od mene, ali nisam namjeravao djeliti svoju sobu, a kamoli krevet sa njom. Međutim dobio sam bukvicu od stare, pa sam preko volje poslušao. Doduše, kako smo bili umorni nakon svadbe u pola pet ujutro mogao sam spavati i kraj medvjeda, bilo bi mi svejedno. 

I tako smo se izredali u kupaonici svi, ja zadnji.. to je valjda u ovoj kući bilo neko pravilo? ! ? I napokon smo bili u krevetu, ali se nakon minute kako sam legao ustala Dora i otišla otvoriti prozor, jer joj je bilo vruče i zagušljivo. Nisam ništa komentirao već sam se okrenuo na drugu stranu usput snimivši njeno vitko tijelo sa povećom guzom utegnuto u malene gaćice i usku potkošulju koja je ocrtavala njene bujne sise. Izbacio sam sve to iz svoje glave, jer sam znao da onda neću nikako zaspati, pa sam nakon desetak minuta hrkao iz petnih žila. 

Nisam bio siguran koliko je sati bilo, ali je već kroz rolete probijalo sunce, ali nije me ono probudilo, već stisak nečije ruke na mom kurcu koji je bio napet kao puška.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx