Bumerang vijagra

Dugo vremena sam sama u potrazi za nekim normalnim i finim čovjekom. Moja najbolja drugarica je udata za starijeg čovjeka, ali mi se često jada na njega. Njeni problemi su standardni, od finansija pa do seksa. Često mi se žali da ogromne pare daje samo na vijagru, pa se često i zezamo na taj račun. Ona kod sebe uvijek ima par komada vijagre, kako ona voli reći za zlu ne trebalo hahah. Ali iako nosi vijagru sa sobom jako je vjerna svom mužu, kako kaže šta se može, niko nije mr perfect.

Jako je pametna, zgodna i duhovita žena, nije joj strano našaliti se masno. Jednom prilikom je došla kod mene, donijela vino, pomalo smo pijuckale i gledale neki muzički show. Prozor je bio otvoren i doživljaj nam je kvario neki klinac ispod prozora koji se igrao sa loptom. Momak je imao oko 18 godina. Ništa nismo mogle da čujemo od njegovih udaraca loptom. I moja prijateljica u jednom trenutku kaže, sad ćemo ga srediti, imam plan.

Ja je gledam onako u čudu, kontam kakav plan, šta je smislila…


Kaže hajde da mu damo vijagru iz moje tašne i nek ide kući drkati, a mi ćemo u miru gledati show.

Ja sam se počela tokiko smijati, da su mi suze na oči krenule. Pitam je kako ćemo to izvesti, jesi li normalna, kako ti ta luda ideja pada na pamet.


Kaže ona, samo ti njega nekako pozovi u kuću, nasut ćemo mu vijagru i nek se jebe kad je dosadan.

I smislimo plan da ga zovnemo da nam kao pomogne prenijeti neke police u drugu sobu, zahvalimo mu se i riješimo se njegovog lupanja sa loptom.

Pozvala sam ga kroz prozor, upitam ga, hej je li možeš mojoj drugarici i meni pomoći da prenesemo police u drugu sobu, teške su. I momak odmah ostavi loptu i zaista dođe. Dale smo mu neke pakete, i ladice da prenese, a u tom vrijeme prijateljica mu je nasula vijagru u kolu. Kad je završio, ona luda kakva jeste kaže mu evo ti jedna kola u znak zahvalnosti.


Momak je popio kolu bez da je nešto posumnjao, a usput je počeo pričati o košarci.

Moja drugarica kaže jao što ja ne volim tu košarku, čak ne volim ni pričati o njoj. Kaže momak, onda ću vam ispričati jedan vic i idem.


Mislimo se, hajd konačno nek ispriča vic i nek već ide kući…

I tako on nama ispriča pravo dobar vic, jedan, pa drugi, treći… Prijateljica je bila oduševljena njegovim vicevima, a i meni su bili pre simpa. I dok je on tako pričao viceve, vijagra je počela da djeluje. U jednom trenutku prijateljica mi je šapnula pogledaj kod malog međunožje. Imala sam šta i vidjeti. Nazirala se velika batina.

Prijateljica sada već pijana kaže šta misliš da ga isprobamo?


Kažem, jesi li luda, pa klinac, šta on zna?

Kaže, naučit ćemo ga hahaha

Drugarica nema neki tabu, otvoreno ga je pitala, imaš li curu, na što je on rekao da nema. Pita ga gledaš li filmove za odrasle, a on onako zbunjeno je nešto prommrljao, da bi mu ona rekla E sad ćeš da doživiš porno film uživo.

Skinula je bluzu, zaista ima dobre sise. Rekla je meni da skinem pantalone, tako da smo obje bile polugole.

Rekla je i njemu, hajde skidaj to sa sebe, da vidimo čime raspolažeš.

Ono što smo ugledale ostavilo nas je bez teksta. Momak se skinuo i ugledale smo kurčinu od 20 cm. Momak je bio mršaviji, pa je ta kurčina djelovala i veće. Ja sam ovlažila odmah, a drugarica je rekla da se pomalo i boji primiti to mlado oštro meso u sebe.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx