Otac mi je jebao djevojku, osvetio sam mu se na isti način – MAJČINA ISPOVIJEST

Ovo je 3 dio od 4 u seriji Otac mi je jebao djevojku

OTAC MI JE JEBAO DJEVOJKU,OSVETIO SAM MU SE NA ISTI NAČIN – MAJČINA ISPOVIJEST


Moji roditelji bili su bogati, ali i vrijedni. Otac je neprestano bio u farmi krava, imao je i električni mlin na kamen i nekoliko radnika. Kosidba trave, sijeno, slama, kukuruz, silaža, neprestano je bilo posla. Majka je bila u kući, zadužena za spravljanje hrane, koju je uvijek odvozi očev pomoćnik Mišo, u koga je tata imao veliko povjerenje. I pazio mu je Mišo na svaki dinar, na svaku kap mlijeka i zrno kukuruza, ali jebao je gazdaricu, moju majku. Vidjela sam ih nekoliko puta, majka je bila sjajna jebačica, uživala je na kurcu, baš kao što i ja uživam. Ja sam tad bila još djevojčurak, curica, tek prvi i drugi razred srednje škole. I bila sam nevina,ali mi se svidio Mišin kurac, maštala sam o njemu i jedva čekala priliku da me neko razdjeviči.

Kada sam pošla u treći razred ekonomske škole majka i otac su se dogovorili da stanujem kod ujaka i ujne u gradu. Ujak profesor u srednjoj školi, ujna doktorica, svako je živio svoj život. Bili su u braku bez djece. Pupala sam i razvijala se u trećem razredu srednje škole. Sise su naišle, kukovi se širili, bila sam lijepa djevojka.


Na kraju trećeg razreda došao je ujak iz grada sa poklonom za mene. Ujna je bila na dežurstvu 24 sata. Raspakovala sam i zacrvenila se od radosti i stida. Ujak mi je kupio prelijep seksi komplet, gaćice sa čipkom bordo crvene boje i iste boje brus. U manjoj kutiji u istom paketu još dvoje gaćica, nešto najsličnije tangama.


-Izvini mila, ne želim da zaostaješ za ovim gradskim curama, a ljepša si i zgodnija od njih. I imaš daleko ljepše tijelo, pa kad imaš onda ga i pokaži, reče. Nadam se da sam pogodio veličinu. Onako neobavezno sam ocijenio koja ti je veličina grudi, govorio je ujko, a ja sam se crvenila.
-Budi ljubazna pa ih isprobaj pa mi reci kako ti stoje, ili ako ti nije neprijatno, a nema razloga da se stidiš, izađi da te ujko vidi.


Pocrvenila sam još više, ali sam momentalno ovlažila, sjetila sam se Mišinog kurca kako ga je stavljao među mamine sise, bila sam ludo napaljena.

Otišla sam u svoju sobu i obukla gaćice i brus. Kao da me je mjerio stari mangup, moj ujak. Izaći ću, pa kud puklo da puklo. I izašla sam.


-O vidi ujkine ljepotice kako je zgodna, baš ti lijepo stoji. Baš po mjeri.Uh kako su ti sad grudi došle do izražaja. Kupiću ti i haljinu u istom tonu. Ne brini, ima ujko para, a ti si moja krv.

Okretala sam se oko osi da me vidi i otpozadi, stari vuk je odmjereno djelio komplimente na moju guzu i figuru, a primijetila sam da ima erekciju. Trenerka mu je bila kao šator.


Prijala mi je ta teatralna igrica sa ujakom, oboje smo bili napaljeni. Ovlažila sam, osjetila sam impulse u pičkici, krv mi je kolala i bradavicama. Ujakove riječi i sve slobodniji pogledi su me pomjerili iz ravnoteže. Bila sam spremna na sve, spremna na kurac, željela sam da ujak krene prvi i da me razdjeviči, da od mene napravi ženu, da me izjebe, ali nisam htjela načiniti prvi korak. Pomakla sam neprimijetno lijevu stranu gaćica ka rascijepu guze, znala sam da će odreagovati. Malo sam spustila brus tako da su mi tamni krugovi izbijali vani. Ujak je gubio kontrolu.

Nastavci<< Otac mi je jebao djevojku, osvetio sam mu se na isti način – 2Otac mi je jebao djevojku, osvetio sam mu se na isti način – Kraj >>
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj