Please wait...

Hoćeš li jebati strinu ili samo ćeš drkati

Strina je bila veoma lijepa žena, 40 godina, svako bi je na svijetu poželio. Imala je osrednje napaljujuće sise i čvrsto veliko dupe koje se uvijek ocrtavalo preko odjeće. Tako da nisam mogao odoljeti da ne bacim oko na to kad god uhvatim priliku. Pošto je bila udata i imala dvoje djece uvijek je nosila gaćice. Njeno veliko dupe me je uvijek palilo.

Kad bi god nešto vani radila uvijek bi je promatrao kako se guzi. Uvijek sam zamišljao sex sa njom i stalno na to drkao. Pošto sam shvatio da nema šanse da imam sex sa njom, palo mi je na pamet da uzmem gaćice iz kante za veš kad budem imao priliku.

Jedne večeri strina je bila sama u kući pošto su stric i djeca negdje otišli na zabavu. Pozvala me i rekla:

– Možeš li doći nešto mi je kompjuter zablokirao.

Normalno ja sam odmah sav uzbuđen prihvatio. Došao sam, pozvonio. Otvorila je, bila je u plavoj trenirci i sivoj majici. Pokazala je u čemu je problem sa kompjuterom. Ponudila me je sokom i rekla:

– Ulijevaj koliko hoćes ja odoh da se istuširam, a ti me sačekaj da mi pokažeš u čemu je problem.

Čim su se vrata od WC-a zaključala pošao sam da vidim moželi se kroz ključanicu išta vidjeti. Vidjelo se taman koliko treba. Pustila je vodu da puni kadu i krenula da se skida. Ostala je u crnom grudnjaku i crnim čipkastim gaćicama. Lagano je prošetala do ogledala i sačekala da se kada napuni , a ja sam lagano stajao ispred vrata samo što nisam svršio od uzbuđenja. Jedva sam čekao da je vidim golu.

Otišla je do kade ugasila vodu i skinula brus.

Pred mojim očima stvorile su se jako lijepe sise. Počela je da skida gaćice i vidjele su se dlačice. Nije bila ni obrijana, a ni zapuštena. Bacila je grudnjak i gaćice u koš , i nagnula se da vidi jeli voda topla.

U tom trenutku ugledao sam strinin pičić. Sjela je u kadu i tada više nisam mogao da vidim pa sam otišao da popravim kompjuter. 20-ak minuta poslije izašla je i ušla u sobu da se obuče. Tada je u meni došao nagon da otiđem u wc i prvi put pomirišim ujnine gaćice.

Ušao sam u Wc i podigao poklopac od koša. Na vrhu su bili grudnjak i čipkaste gaćice . Odmah sam ih dohvatio i stavio pod nos. Kako su lijepo mirisale malo je falilo da izvadim kurac i počnem drkat, ali ostao sam pribran znajući da je strina u kući i stavio gaćice u lijevi džep i izašao van. Nakon pet minuta izašla je i ona iz sobe sva mirišljava u dekoltiranoj majici i stegnutoj trenirci. Objasnio sam joj kako radi.

Krenuo sam kući i idem prema vratima i taman da ću izać strina povika:

– Ispalo ti je nešto iz džepa.

Ja se okreni i vidim kako strina diže svoje gaćice sa poda:

– Šta rade moje gaćice u tebe manijače!

Ja sam stajao ne pomično. Dođe do mene tresne me gaćicama po glavi i reče:

– Šta šutiš sviđaju ti se moje gaćice.

Ja duboku udahnuh i sve joj priznah. Rekao sam joj da je najbolja žena koju sam ikad vidio da ima najljepšu guzu i da stalno drkam na nju jer mi je strina, pa ne mogu da je jebem. Ona baci gaćice na pod i reče:

– Ovo ti neće trebati jer sad ćeš dobiti strinu.

Uhvati me desnom rukom za kurac. Uhvatio sam je za struk i gurnuo od sebe na vrata te je onako pripijen uz nju češao kurcem po pički. Ljubio sam je po vratu i onda sam počeo da joj skidam majicu. Ostala je samo u grudnjaku.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Denis
Denis
5. ožujka 2022. 02:17

Ako ti strina ima kćerku, onda i nju razvali.

Mladen
Mladen
Guest
7. ožujka 2022. 20:49

Ovo je prava prica drži se strine i javi kako je bilo drugi puta