Ljeto je samo za seks

Domaći i turisti pronašli su lijek protiv krize i depresije, koji je ove godine smućkan podno Krčkog mosta te se u obliku “krkomanije” nastavio širiti jadranskom obalom. Glavni sastojak je ljubav pomiješana s malo strasti. Otporan je na visoke temperature, a najbolje djeluje ako se konzumira uz morske ili riječne kapljice… piše 24sata.hr

Osim ljekovitog učinka za Hrvatsku je “krkomanija” najljepša razglednica u svijet. Turisti sad znaju da se ovdje vodi ljubav, a ne rat, da se ovdje nitko ne srami požude, dodira, uzdaha, golišave istine… Jedino pravilo je da su dovoljno blizu da se nazire “konzumacija”, a da ih ni majka ne prepozna.

Nisu samo plaže i brodići Hrvatima i njihovim gostima omiljena javna mjesta za seks. Evo na kojim lokacijama se nikako ne mogu obuzdati strastima:

Na terasi ispred kafića

Pohotnici iz Austrije, žena od 40 godina i dvije godine mlađi muškarac  “u klinč su se uhvatili” u zoru na terasi ispred kafića u Rovinju. Sunce je izašlo, a sa njime je na vidjelo izašla i njihova silueta. Zbog nemorala su završili na sudu i sve priznali. Seks na javnom mjestu ih je stajao 1460 kuna.

U parku na klupi

Mlađi par nije se mogao obuzdati u parkiću okruženom zgradama, u središtu Križevaca. Ona je zabacila kosu, on pogledao lijevo-desno ima li koga. Trebalo im je pola sata, a potom su otišli svako na svoju stranu. Bilo je šest satu ujutro, ali ipak je bilo onih koji su ih gledali. Inače, klupice u parku česta su meta pohotnih parova.

U automobilu

Parking pun automobila u zagrebačkom naselju Stenjevec nije smetao pohotnom paru. Dohvatili su se jedno drugoga u automobilu oko 18 sati. Ni njihova strasna igra nije promakla znatiželjnicima kao ni dušobrižnicima zabrinutima za ćudoređe.

Na autobusnoj stanici

Deseci parova očiju bili su “zalijepljeni” na prozor Doma umirovljenika u Murskom Središću. Nasuprot, na autobusnoj stanici, mlađi par se seksao da se sve prašilo. Bilo je oko 18 sati, a paru nisu smetali ni pogledi zgroženih umirovljenika, kao ni prolaznici i vozači koji su se trudili biti pristojni i ne buljiti u njih.

Ispred Grgura Ninskog

– Ne znam je li se ona prvo uhvatila za Grgurov palac, ali se pošteno uhvatila mladiće – kazao je svjedok vatrenog ponoćnog seksa pred spomenikom Grgura Ninskog u Splitu. Mladi par iz Australije nije zasmetalo niti što ih gledaju navijači Torcide i glasno bodre. Ovi su navijali, a oni su mijenjali poze.

Na stubama prazne trgovine

Dva sata trajalo je uzdisanje i komešanje na stubama napuštene trgovine u središtu Zagreba, ispred Pothodnika. Pokrili su se jaknama, a virile su im samo noge. Bilo je oko 14 sati kad su počeli, a dva sata kasnije prekinula ih je policija. Muškarac je bio bijesan i gađao ih je bocama.

Na haubi

Policija je bila u noćnoj ophodnji Vranjskog jezera, tražili su krivolovce, ali umjesto njih su pronašli ono što su najmanje očekivali. Na haubi automobila seksali su se svećenik i njegov ljubavnik. Kasnije je svećenik pokušao uvjeriti policiju da su “samo nešto raspravljali”.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj