Mama me posjetila u vojsci, pa moja djevojka

Proslo je već tri meseca kako sam u vojsci. Toliko sam bio zagoreo da mi ni povremeno druženje sa Desankom Šakić nije puno pomagalo.

Jedan dan popodne poziv sa kapije kasarne za mene, imam posetu. Bio sam iznenađen, niko se nije najavljivao.

Siđoh dole, kad ono keva.
Sutra ti je rođendan, reče i poljubismo se u obraze. Dobio sam izlaz do ponoći. Brzo sam se spremio i krenusmo u grad.


Htela sam da te iznenadim za rodjendan, reče keva.
Koliko ostaješ? Pitao sam je.
Sutra uveče imam autobus, odgovori keva.

Bilo je rano leto, imala je na sebi haljinu na zakopčavanje sa omanjim dekolteom. Uzeo sam njenu torbu i krenusmo.


Hoću da idem u hotel, da se malo sredim od puta, reče.

Tako i bi, uzela je sobu i mi uđosmo u nju.

Hoćeš prvo ti sa se tuširaš, sigurno si željan pravog kupanja, upita me.
Što da ne, rekoh.

Udjoh u kupatilo i skinuh se. Uživao sam u tuširanju, usput sam i izdrkao mačora.

Kada sam bio gotov obrisao sam se, opasao peškirom oko struka i izašao sam iz kupatila. Stajala je kod prozora, ramenom naslonjena na ragastov. Laka haljina je isticala njene obline, kukove, guzicu, noge.

Polako sam joj prišao i stavio tuke na bokove. Malo se trgla. Prošlo je više od dve godine od našeg seksanja. Ćutala je. Sagnuo sam se i poljubio je u vrat. Ruke su počele lagano da se kreću po njenim bokovima i napred ka njenom stomaku. Levom rukom sam joj milovao stomak a desna je krenula na gore ka dojkama. Ljubio sam joj vrat i sisao resice na ušima. Zabacila je glavu an moje rame. Stigao sam do njene dojke.

Počeh da je masiram preko haljine. Druga ruka je kružila po stomaku. Počela je sama da otkopčava dugmad na haljini oslobođajući prolaz mojim rukama ka njenom telu. Sada sam joj masirao dojku preko brusa i počeo da ga smačinjem sa nje. Ubrzano je disala. Druka ruka se zavukla u otvor haljine i dodirnula goli stomak iznad gaćica. Polako sam je zavlačio prste u gaće. Moj mačor je već bio u bojevom stanju. Oslanjao sam se na njenu stražnjicu i sigurno ga je osetila na svojim guzovima. Prsti su šarali po njenim gustim dlačicama spuštajući se sve niže. Polako sam došao do otvora. Prst se spuštao u njega. Sama se otvarala.

Druga ruka je oslobodila dojku i igrala se prstima sa njenom bradavicom. Obuhvatio sam šakom njenu šumu i ušao prstom u procep. Napipao sam klitoris i počeo da ga trljam. Ječala je. Stisnuo sam joj snažno usmine oko mog prsta. Okrenu sam je sebi. Želeo sam da je poljubim ali ona je to vešto izbegla.

Odveo sam je do kreveta, skinuo joj haljinu i brus, osatla je samo u gaćama. Peškir oko mog struka spao je već pri prvom koraku,

Stajao sam pored nje usparvljenog kurca, uhvatio sam je za gaće i svukao ih. Kakav prizor, zrela žena, poželjna i podatna. Ne zna se ko je od nas dvoje bio više zagoreo i željan doborog seksa.Položio sam je na krevet, raširio joj noge. Pička joj se bila otvorila i sjajila od sokova.

Zagnjurio sam glavu u to, jezik je šarao po njoj. Stavila je ruku na moju glavu i mrsila mi kosu pritiskajući glavu na sebe. Ljubio sam je, klizio jezikom duž celog otvora, grickao dlačice, ljubio butine, pa ponovo sisao usne, jednu pa drugu. Njeno ječanje bilo je sve glasnije. Blago se njihala kukovima. U tom tremutku sam se digao i sjurio u nju. Jeknula je. Ispunio sam je celu. Njeni topli i vlažni zidovi obuhvatili su moj kurac. Orgazam joj je bio strahovit. Kako sam predhodno izdrkao u kupatilu znao sam da će moj potrajati. Nisam prestao da se vrpoljim kurcem u joj. Ljubio sam joj dojke, lizao ih, sisao bradavice. Ruke sam podvukao pod njenu guzicu i masirao joj guzove. Povremeno bih joj prstom pritisnuo čmar. Od toga bi se trgla i nabila joj više na mene.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx