Među maminim bedrima *INCEST*

Odgovorio sam joj: “Mama, tako si lijepa!”

“Ma daj Marko, sto to govoris. Ja sam stara zena. ” – nasmijesila se pogladivsi me po kosi.

“Ma, jesi, jesi! Bas si zgodna!” Ni sam ne znam odakle sam skupio hrabrost za tih nekoliko rijeci koje sam joj godinama htio uputiti, a nisam se usudio… sve do te veceri.

“Dobro, dobro. Umoran si. Trebas ici spavati. ” – okrenula se u ocitoj namjeri da izadje iz sobe.

Bolno sam viknuo za njom: “Mama, vrati se molim te!” “Ma sta ti je veceras? Zar te uhvatila bas takva trema? ” Okrenula se stojeci na dovratku. Svjetlo iz kuhinje sad je jos vise naglasavalo obrise njena tijela. Penis mi je pulsirao u hlacama u ritmu u kojem mi je srce bubnjalo u sljepoocnicama. Ne sluteci o cemu se zapravo radi moja prava mama mi je prisla i stavila svoj mali topli dlan na moje oznojeno celo.

Upitala me zabrinuto: “Zar si bolestan? ”

“Nisam mama. Nisam. Samo te volim!”

“Marko, daj saberi se. Otkud ti sad to? ” Miris njena bliskog tijela, pogled na njena stopala u kucnim papucama ucinili su da je strast u meni sasvim nadjacala razum: obuhvatio sam je oko bokova i povukao na krevet pored sebe.

Vrisnula je iznenadjeno: “MARKO!!! STO TI JE? !”

“Mama volim te… zelim te!!!”

“Ma… daj… pusti me… pusti… sta ti je… pusti meeee…”

Svom snagom se odupirala mojim drskim pokusajima da joj nekako razmaknem koljena. Poslije krace zestoke borbe, stalno pracene njenim prijetnjama i molbama, uspio sam joj jednom rukom pritisnuti ramena na siroki krevet na kojem smo se borili, dok mi je dlan druge ostao zarobljen između njenih cvrsto stisnutih bedara. Panican strah zrcalio joj se u ocima kad je propentala:

“Marko, sine… molim te… dosta je bilo. Pusti me i sve cemo zaboraviti…”

“Mama, zelim te… strasno te zelim!”

“Oh, Marko… ttto sssse nnnne sssmijeee…. ti si moj sin… mmmmolim teeee…. ooooohhhhh…”

Zacviljela je jer sam navalio jos zesce. Dlan izmedju njenih bedara nezaustavljivo je poceo napredovati onako kako joj je kopnila snaga. U trenutku kad sam jagodicom prsta dodirnuo svilenkasto tkanje majčinih gacica znao sam da vise nema povratka.

Znala je to i ona! Dvije krupne suze skotrljale su se niz indijansko lice. “Mama nemoj plakati. Ja te volim!” “Oh, Marko… i ja tebe volim, ali molim te da me pustis. Ne znas sto radis, sve ces srusiti…” Ocajna i sasvim na izmaku snaga, pokusala je jos jednom nagovoriti me da odustanem.

Međutim, moja požuda za njom bila je na vrhuncu! Izgovorio sam recenicu koja mi je godinama lezala u glavi, a koju sam joj toliko puta htio uputiti. “Mama, zelim voditi ljubav s tobom!” “Oh, sine moj… sto mi to govoris… ne smijes… ttttto… to smije samo tata…” Moji prsti vec su joj zalazili ispod ruba gacica. Osjetio sam na jagodicama isprepletenu sumu maminih stidnih dlacica (na dodir doimale su se znatno cvrscima nego dlake u kosi)… neumoljivo sam trazio dalje i za trenutak -dva napipao ulaz u onu tajanstvenu pukotinu o kojoj sam godinama sanjao. Jeknula je, postidjeno osjecajuci kako joj moji prsti istrazuju ulaz u vaginu: “OOOOH!“ “Mama podigni majicu… pokazi mi grudi… mozda te onda vise neću dirati.

Rating: 4.3/5. From 72 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x