Sex sa učiteljicom

Erotska priča, sex sa učiteljicom, bio sam 4 razred gimnazije i pripremao se za natjecanje. Nastavnica je bila najzgodniji žena u školi. Već duže vrijeme sam ju promatrao nju i njene ogromne sisurine. A da ste vidli samo kakvo je dupe imala, veliko . Razmišljao sam svaki dan kako ju nabadam na svoju kurčinu koja je već imala 22 cm. Jebao sam kolegice iz razreda pa znam kako je ulaziti u vlažnu usku pičku , ali me oduvijek zanimalo kako je jebati stariju koku.

Tako sam jedan dan ostao duže u školi na pripremama za natjecanje. Ja i ona na satu, nema boljeg doživljaja. Počela me ispitivati kako sam , kaj radim, i odjednom me pitala jel imam curu. Nisam joj lagao i rekao sam da nemam, pa me zatim pitala jel sam već izgubio nevinost. Rekao sam da jesam prije par godina, a ona se začudila. Pitala jel bi ju htio na brzinu izjebati. 

Normalno da sam pristao . Prvo se skinula i zabila moju glavu među svoje sise. Nakon grickanja i lizanja sisa skinula mi je hlaće u gaće i stavila u usta moju kitu. Rekla je da takvu dugo nije vidla i da se nada da će joj taman pristajati u pički.

Kad je popušila, legao sam se na stol i ona ga je odmah zajašila i počela se nabijati svom snagom. Nakon jebanja od 5 minuta promjenila je pozu i prebacila se da ona leži a da ju ja prčim. Rekla je da sam najbolji jebač i da bi bilo joj žao da joj ga ne stavim u guzu. Prvo sam joj jezikom oblizao čmar i stavio prst u čmar.

Zatim dva prsta i već ju je počelo boljeti i počela je stenjati i vriskati . Stavio sam ga na ulaz u čmar i pomalo pokušavao . Nije stao , nije ni mogao ući. Sjetio sam se da imam neke kreme i stavio kremu na čmar i na svoj kurac . Pokušao sam ući i napokon je ušao u taj uski mali čmar. nastavio sam da ju jebem do besvijesti. Već ju je sve boljelo a ja sam samo nastavljao. Malo je bilo prljavo ali super . 

Jebo sam ju bez kondoma i nikad nisam više uživao. Svršio sam joj u dupe i sperma joj se sljevala iz rupe nis noge . Otišli smo se potuširati kod nje doma . I u kadi smo se još malo ljubili i jebali . I onda sam otišao doma i nazvala me i rekla da me čeka i sutra sa svojom razjebanom pičkom.

Bila je visoka 170 cm, dosta popunija i to je bilo super jer moj kurac voli ulaziti u mesnate velike pičke. Htio sam joj zabiti šaku u picku ali mi nije dala jer se bojala da ju nebi previše boljelo. Ona je moja najdraža jebačica i jahačica. sve smo poze isprobali bez kondoma i sa kondomom .

VEĆI je doživljaj bez kondoma jer osjećam njenu toplu pičku i njen čmar kako mi steže kurac do iznemoglosti. Uživam u tome i živim svaki dan da ju jebem u dupe i da svršim po njoj. Nisam spomenuo da je ona imala 47 godina a ja 18 i da je najbolja matorka koju sam u životu jebo u dupe. Još se i danas sastanemo i izjebemo , ali sve rjeđe jer ona ima 55 a ja 26 i pička joj je toliko razjebana i preširoka . 

Ali joj je šupak super i još ga sa zadovoljstvom punim i njena žvraljava usta . Pušenje je vrhunsko . Jednom nas je uhvatila njena sestra koja ima 49 godina i nju sam isto izjebo. Ali ona je bila dlakava i puno je bila uža i kolko mi se čini više je voljela i uživala što ju jebem. Ona mi je dala sve . Ja sam njoj zauzvrat dao svoj kurac kolko je htjela , ali najbolje je bilo kad mi je ona stavila pičku na moju glavu a druga me jahala najbolji sex u troje. Nikad ga neću zaboraviti i uvijek će one biti moje kurve koje volim jebati u sve rupe na njihovoj koži. Znate onu nije bitno kakva je rupa nego samo da se mali kupa.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx