Terapeutkinja u toplicama mi je masirala kurac

Imao sam nedavno tešku nesreću i nakon par tjedana bolnice su me poslali kući, te sam odmah dobio i terapiju u jednim našim toplicama. Ali kako kod nas uvijek ide sa birokracijom, morao sam čekati na terapiju dva mjeseca, a to je bila lutrija kako su mi neki tamo rekli, jer su oni čekali i po godinu dana za toplice. 

Uglavnom, stigao sam u toplice, tj dovezao me stari, smjestio se, a on mi je pomogao jer sam još imao problema sa hodanjem, pa krenuo sa programom. Ovdje sam trebao ostati naredna dva mjeseca, pošto je bio u pitanju potpuni tretman terapija. 

Najgore su mi bile vježbe, jer nikad nisam baš volio vježbati, a imao sam dobro tijelo zahvaljući genetici i tome što djetinjstvo nisam proveo pred TV-om i kompom kao današnji klinci. Mada mi je kirurg rekao da bi mi oporavak bio bolji da sam imao jače razvijene mišiće, ali da ne bi trebalo biti problema sa oporavkom.

Fizioterapeut koji nam je vodio vježbe je bio zvjer od preko dva metra i brdo mišića, te čisti fitness manijak koji nas je uvijek tjerao da se dobro preznojimo i razgibamo. Nakon toga je rad u bazenu bio pravo opuštanje koje je vodila jedna ugodna ženica srednjih godina, ali sa vrlo autoritativnim pristupom vježbama. 

Ali ono što je mene oduševljavalo je bila masaža u popodnevnim satima, a zbog moje povrede ja sam imao tretman cijelog tijela, pošto mi je od dugog ležanja atrofirao dio mišića u nogama i leđima. Na masaži je radio pravi komad, niska sitna cura, za koju sam se u prvi moment pitao kako će me ona to masirati, ali kad sam osjetio njen čelični stisak prstiju potpuno me razuvjerila.

Zvala se Jelena, metar i šezdeset visine, kratka plava kosa, vitko tijelo sa malenim sisicama i divnom izbočenom guzom. Stalno je nosila visoke klompe kako bi barem dobila još nekih pet ili šest centimetara visine. 

Uvijek mi je bilo zanimljivo sa njom na masaži i nakon nekog vremena smo se skompali i naši razgovori su bili sve opušteniji i ulazili u zonu privatnosti i škakljivijih tema. 

Jedan dan sam bio zadnji na masaži i krenuli smo sa uobičajenom zezancijom, tj malim podjebavanjem jedno drugoga. Bio sam gol na stolu i ležao na trbuhu dok mi je ona masirala donji dio leđa, a stražnjica mi bila pokrivena ručnikom, kad me je upitala:

– Čuj.. . imam jedno pitanje.. . 

– Reci -promrmljao sam sa glavom zabijenom u onaj otvor za glavu na masažnom stolu. 

– Interesira me da li ti svi mišići reagiraju na masažu.. . -malo je zastala, a ja ju upitao:

– Kako to misliš svi mišići? ! ? 

– Paaa.. . evo masiram te već mjesec dana, ali nemam povratne informacije o stanju mišića kod tebe. Mislim, tonus ti se popravio zahvaljujući Zdravkovoj mučionici.. . -tu se slatko nasmijala jer smo interno Zdravka, fitness fizijatra zvali ‘Inkvizicija’, pa sam joj se pridružio. 

– Da da.. . on je prava mučionica, ali bar se mišići naziru -dodao sam kroz smijeh. 

– No da, s time se slažem -rekla je kroz smijeh i sa leđa mi prešla na masažu nogu. 

Dok ih je uljila i utrljavala neki tonik u njih ja sam osjećao neku napetost u međunožju, ali srećom, nikad mi nije masirala prednju stranu nogu ili trbuh pa mi nije vidjela napetost dolje. Iskreno, nisam se poseksao od nesreće, znači već pet mjeseci, a kad bih ga pokušao izdrkati uvijek bi osjećao bolove u donjem dijelu leđa. Jaja su mi bila puna sperme i dao bih sve da se mogu dobro isprazniti.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx