Grupnjak profesora i profesorica na seminaru

To je bio seminar koji je organizovan za predavace u srednjim skolama.Nas petoro iz gimnazije je dobilo poziv.Kurs je bio organizovan u cuvenom skijaskom centru,koji je sada,u sred leta bio gotovo prazan.

Dve koleginice,Ankica i Ana, bile su jedine od mladjih osoba tako da sam i bio upucen na njih celo vreme.Ana je supruga mog drugara. Iskreno,uvek sam se lozio na nju.Prijalo mi je njeno drustvo,ali nikad naravno nisam mogao da nesto pokusam..ili uradim.Jos od skolskih dana oni su bili zajedno,a ona je bila najpopularnija devojka u gradu. Prefinjena,lepa,veoma pametna i jako dobar drug…imala je stvarno puno kvaliteta.Sada vec imaju dvoje dece ali se ona jako dobro drzi..dobro..ima malko celulita,ali i puno stila u odevanju tako da sve skupa je jedna od najprivlacnijih zena koje mozete sresti.Njen muz je u poslednje vreme napravio neka sranja sa finansijama tako da je vec jedno izvestno vreme bio u inostranstvu pokusavajuci da namakne neku lovu.Njoj je uzasno hvalio i vsie puta mi se zalila kako ce da posizi bez njega i kako uopste ne moze da se organizuje.

Ankica je slatka devojka 10 ak godina mladja od nje.Cak joj je Starija koleginica i predavala u skoli.Udata je nepunih godinu dana i nema dece,ali je takodje sva od manira i sigurno jako verna svom muzu.Ima mrsuljavo lice i na prvi pogled je sva mrsava,ali ispod garderobe se moze nazreti drugacija situacija narocito u gornjem delu.Ja sam malko slobodniji lik,pomalo voajerskih sklonosti moram priznati,zato mi nije mnogo smetalo da se druzim sa njima onako nasuvo..

Prvo vece sam pokusao nekako da kroz prozor vidim nesto dok su se svlacile u sobi u kojoj su bile zajedno, ali sve sto sam video su bile samo senke.

Treceg dana popodne ja sam izasao na terasu kad su mi prisla tri lika i pitali da li je slobodno da sednu.Posto su mi izgledali ok rekao sam im da sednu.Odmah su poceli da ispipavaju teren i da se raspituju za Anu.Narocito jedan visoki naociti mladic od nepunih 25 godina.Drugi je takodje bio visok ali jako mrsav i rosav,jednom recju veoma ruzan dok je treci bio srednje visine i pristojnog izgleda,atletski gradjen.Dok su me ispitivali tako pala mi je na pamet ideja koja me je jako uzbudila..

Sledece veceri izveo sam ih u grad,u diskoteku za koju su mi moji novi drugari rekli..Super muzika,igarli smo celo vece.Pomalo je odmicalo i pice,tako da su dame onako opustene zbog mog drustva vec pomalo pocele da podlezu alkoholu.

U neko doba pojavi se moj brat mog drugara iz vojske Dejan sa svoja dva druga,a vi vec pogadjate o kome se radi.Kad smo se pozdravili kako vec dolikuje takvim prijateljima ja ih upoznah sa svojim koleginicama i tako pocesmo zajednicki da se zezamo.


Malo pomalo ja pocnem da muvam jednu ribu koja se stalno namestala ispred mene na odusevljenje svih prisutnih.Oni su se inace super zezali tako da nisu mnogo primecivali moje odsustvo.Dejan se sve vise primicao Ani,dok je ova nastojala sto vise da se izmakne.Nije joj sigurno bilo lako jer je Dejan bio jako zgodan, a njen post veooma dug.Cak sam s vremena na vreme video i da mu se ruka nalazi na nekom neprikladnom mestu nakon cega bi ona sela na neko vreme.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj