Ulazak u svijet sexa – 1 dio

Kada pročitate dobru priču od strane parova ,prvo mozete primjetit u komentarima kako si dogovorio takav odnos sa suprugom i sl…mozda nekome pomognem sa mojim iskustvom odnosno našim.

Ja i supruga tada cura nazovimo je Ana upoznali smo se na jednoj zabavi. Ana (manja plavušica ogromnih cica i lipe guze) necu je uljepašavat al slovila je za one cure kako mi kažemo “Voli kitu”

Na toj zabavi bija sam jako pijan al prišla mi je i pocela mi rukom mazit kitu ,jako sam se napalio al zbog okoline i nekih drugih stvari nismo mogli imati odnos. Tada sam imao 23 godine a Ana 17 ,nakon nekog vremena konacno smo se sastali takoder na nekoj zabavi na kojoj smo se napili da nismo znali gdje smo.

Nakon zabave otisli smo sa prijateljima u apartman ,ja i Ana smo legli na sporednom krevetu i piceli se mazit a naši prijatelji na bračnom krevetu prakticki do nas.Oni su vec duže bili u vezi pa su odmah krenuli na posao i posevili se prakticki do nas ali nismo mogli nista vidit jer su svjetla bila pogašena.

Pomalo sam je dirao te pokušao da nas ne cuju da je poševim ,pica joj je bila jako uska a u mene debela kita. Bilo je tu i neiskustva sa obje strane pa mogu komodno rec da taj sex nije bija nesto poseban,bome namučio sam se da uđe.


Nakon nekog vremena uoci nekog rođendana poslan sam da pokupim Anu i naravno vec sam smisljao plan da to odradimo u privatnosti.


Otisli smo sa autom na jedno mjesto dosta zavuceno u predgrađu ,kad smo stigli oborili smo sjedala,zapalili cigaretu i polako sam joj mazio prekrasne cice po mom sudu tada šestice,nesto bolje nisam vidio u životu.

Pitao sam je dali voli pušiti odmah mi je potvrdila.

Skinuo sam gaće i zavalio se na sjedalo a Ana je pocela lagano lickat glavic ,kako je vrijene odmicalo to se pretvaralo u fantaziju ,cura je tako fenomenalno pusila da sam bija izvan sebe.U sebi sam cijelo vrijeme mislio pa jeli moguće da ovako mlada dobro puši ,svaki ali bas svaki trenutak kad u sebi pomislis da promjeni stil ona kao da cita misli i to nastavi.

Moram priznat da se tada vidjelo da ta cura definitivno obozava kurac i da ima veliki potencijal.

Nakon par minuta pusenja upozorija sam je da cu svrsit izvadila ga je iz usta i počela ludo drkati,svršavanje je doslovno izgledalo kao otvaranje šampanjca.Bija sam u nevjerovatnom šoku kako je spretna ,zapalili smo cigaretu napravili malu pauzu i tada sam je poševio.Bila je to klasicna momačka ševa u autu gdje baš nemate mogućnosti za akrobacije.


Povezao sam je kuci i počeli smo stvarat odnos tajnih jebača ,susretali bi se vikendima poševili i svatko svojim putom.Ona je imala momke ja cure i u taj dio price nismo ulazili baš idealno.


Kako je vrijeme polako odmicalo Ana se u sexu doslovno usavršavala svaki put sve bolja i bolja ,vikendi su mi se činili predugi i uvjek sam trazija razlog da se sretnemo sto je u vecini slučajeva zavrsavalo sexom.

Nakon godine i nesto uz par pauza moram priznat da sam se zaljubija ,usla je pod kožu i ne izlazi i polako naša veza vec dolazi u nekakvu ozbiljnu priču.


U međuvremenu nasi prijatelji koji su se sevili kraj nas uplovili su u bracnu luku te smo jedne prilike zajedno isli u shoping ,ja i Ana smo sjedili nazad a ona je polako izvadila moju kitu i pocela pusiti ,ni dana danas neznam dali su primjetili al od uzbuđenja sam skoro umra,popusila mi je da nisam moga sebi doc a posebno je uzbudilo to sto su oni ispred nas,nakon toga imali smo sex nekoliko puta izvan auta ili kuce i vidio sam da outdoor nju jako uzbuđuje tada još nismo pričali o željama ,fetisima itd vec samo upraznjavali dobar sex.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Danko
Danko
Guest
29. studenoga 2022. 21:31

Samo nastavi. S uživanjem čitam.

1
0
Ostavi svoj komentarx